Brak i veze SLUČAJNO SAM OSTAVILA UPALJEN BEBI-MONITOR U SPAVAĆOJ SOBI, A MUŽ JE OSTAO KOD KUĆE! U jednom trenutku sam mu čula zavodnički glas, nisam mogla da verujem šta radi! 14:55
Brak i veze PERO IZ PRIBOJA PLATIO 3.000 EVRA ZA ALBANKU: Kad je stigla, oblio ga je hladan znoj - a u selu pukla NEVIĐENA BRUKA! 13:02
Zanimljivosti "PLASTIČNA LJUBAVNICA" ĆE KONAČNO DOBITI BURMU: Rasturila je dve porodice, promenila lični opis i zgrabila milijardera - a sada je poslala i zagonetnu poruku! (FOTO) 16:40
Zanimljivosti DA LI JE OVO PREVARA DECENIJE? Ronaldo rekao da neće da je ženi, pa isplivale Georginine fotografije s drugim! Društvene mreže GORE - svi strahuju da ima aferu s PLAVOOKIM! (VIDEO) 15:08
Vesti VERILI SMO SE I MOJOJ SREĆI NIJE BILO KRAJA DOK SVEKRVA NIJE URADILA NEŠTO SKANDALOZNO: Ušla sam na Fejsbuk i umalo nisam pala u nesvest kad sam TO videla! 19:40
Zanimljivosti SVE JE ZASMEJAVAO, ALI MALO KO JE ZNAO ŠTA MU SE KRILO U DUŠI: Priča o Zoranu Radmiloviću će vas ganuti do suza - ONA mu je promenila život, a otišao je prerano! 13:30
Brak i veze USRED NOĆI SAM PRIZNAO DA VOLIM DRUGU ŽENU, A DA TO NISAM NI ZNAO: Supruga mi se brutalno osvetila, šokiran sam da je OVO uradila 23:15
Foto dana Ovo je prava ljubav: čak i nakon 26 godina braka, Patrik Dempsi i Džilijan Fink su ludi jedno za drugim! 11:18
Brak i veze MUŽ JE STALNO RADIO DO KASNO, PRATILA SAM GA I SRCE MI SE SLOMILO KAD SAM VIDELA S KIM SE VIĐA: Istina je bila gora od preljube! 21:40
Brak i veze GORAN IZ BEOGRADA OŽENIO JE DEVOJKU SA SELA: Već na venčanju doživeo je šok - zbog onog što je tamo zatekao, teško se oporavio! 20:45
Strast ĐORĐE (50) OSTAVIO ŽENU I DECU ZBOG 17 GODINA MLAĐE KOLEGINICE, A ONDA JE POČEO PAKAO: Sve je bilo u redu do jednog trenutka - izgovorila mu je nešto što ga je satrlo! 13:40
Brak i veze OVAKO ĆETE UPOZNATI I UDATI SE ZA MILIJARDERA: Ekspertkinja za veze otkrila je ženama neverovatnu tajnu - sve ide preko 6 koraka! 10:20