Brak i veze "AKO PREVARIŠ MUŽA, VRATI MU SE ČAK I AKO NIJE DOBAR U KREVETU": Čuveni Vladeta Jerotić smatrao da žene varaju SAMO iz 2 razloga! (VIDEO) 10:25
Brak i veze JA IMAM 26, A MOJ MUŽ 87 GODINA! Stariji je od mog dede, ali jedva čekam da mu rodim dete - sada su objavljeni i njihovi privatni SNIMCI o kojima bruji svet! 19:15
Strast SPAVALA SAM SA 18 GODINA MLAĐIM DRUGOM MOG PASTORKA, A ONDA SAM DOBILA PORUKU KOJA ME JE RASTURILA: Ne mogu da verujem da mi je ovo uradio 21:20
Brak i veze MESEC DANA PRE VENČANJA VERENIK ME JE OSTAVIO: A onda sam saznala šta je cela njegova porodica krila od mene, uništili su me, izgubila sam sav novac! 21:25
Zanimljivosti POZNAT DATUM KADA MEGAN NAPUŠTA HARIJA! Sve će se odigrati za 2 dana, ovo je razlog razlaza! 15:38
Brak i veze BOGATAŠ SE OŽENIO 32 GODINE MLAĐOM, NJENI RODITELJI SU JOJ NUDILI STAN AKO GA OSTAVI: Ovo je istina o njihovom odnosu! (FOTO) 21:30
Strast MUŽ JE UNAJMIO PRIVATNOG DETEKTIVA DA ME PRATI, BIO JE UBEĐEN DA GA VARAM, ALI NIJE SAZNAO ŠTA GODINU DANA KRIJEM OD NJEGA: Na kraju mi se izvinio 22:40
Strast KONAČNO JE OTKRILA KAKO JE NJEN MUŽ REAGOVAO NAKON ŠTO JE IMALA ODNOSE SA 1.057 MUŠKARACA ZA 12 SATI: Ovo mnogi nisu očekivali 21:55
Zanimljivosti BORISU KOMNENIĆU JE RAZVOD BIO NAJLEPŠI TRENUTAK U ŽIVOTU: Propustio je odrastanje ćerke, a jedan momenat zauvek mu je promenio život! 17:10
Brak i veze PREVARU U BRAKU TREBA OPROSTITI SAMO U JEDNOM SLUČAJU: Ove reči dr Zorana Milivojevića vam se možda neće dopasti, ali on otkriva ZAŠTO ljudi švrljaju! 08:30
Brak i veze ANONIMNA PORUKA MI JE UNIŠTILA ŽIVOT, ZBOG OVE TRI REČI SAM U AGONIJI: Kad sam pogledao ko je pošiljalac, nije mi bilo dobro! 22:20
Zanimljivosti OTKRIVENA ISTINA O ODNOSU SLAVNOG PEVAČA I NEKADAŠANJE TENISERKE: Evo zašto kriju svoju vezu i decu kao zmija noge! (FOTO) 20:10