Brak i veze VRATILA SE RANIJE KUĆI S POSLA I IZ KUHINJE ČULA NEOBIČNE ZVUKE: Znala je da je njen muž ostao sam, ali nije ni sanjala kakvu će scenu zateći u kuhinji! (VIDEO) 11:01
Ispovesti OSTAVIO ME JE POSLE 22 GODINE BRAKA I DEVETORO DECE: Način na koji je to uradio, a tek razlog, potpuno me je slomio! (FOTO) 21:01
Brak i veze ZA MOG MUŽA REDOVNO MISLE DA MI JE OTAC: Meni ne daju više od 16 godina, a ne biste poverovali koliko zapravo imam! (FOTO/VIDEO) 19:01
Psihologija KRVNA GRUPA OTKRIVA KAKVI SMO LJUDI I ŠTA NAM JE POTREBNO U LJUBAVI! A ovo su idealni parovi kada je u pitanju taj kriterijum! 15:02
Zanimljivosti PRE UDAJE ZA KRALJA IMALA JE UZBUDLJIVU PROŠLOST: Evo čime se bavila kraljica Leticija, sve je zabeleženo kamerama (VIDEO) 18:00
Roditeljstvo ISTEKLO MI JE PORODILJSKO I MORALA SAM DA SE VRATIM NA POSAO: Majka mi je na pitanje da pričuva dete dala odgovor koji me je zapanjio! 20:01
Ispovesti ZBOG LJUBAVNICE JE IZ KUĆE IZBACIO ĆERKU I ŽENU: Godinu dana kasnije dobile su na lutriji, o njegovoj reakciji bruji internet! (FOTO) 11:00
Zanimljivosti NIJE HTEO DA SE LEČI, BOLEST GA JE SAMO POKOSILA: Potresni detalji iz života Zorana Radmilovića (FOTO) 16:08
Brak i veze SA MUŽEM SAM OTIŠLA NA IZLOŽBU, A ONDA SE POJAVILA ONA: Bila je visoka, plava i bujnih grudi, otad nemam mira i očajna sam jer ne znam šta ću! 22:01
Ispovesti TAMON SA TAJLANDA ZBOG LJUBAVI PREMA SRBINU POSTAJE TAMARA: Nesvakidašnja priča obišla Srbiju, niko nije verovao da će epilog ove priče biti takav! (FOTO) 11:01
Brak i veze MILIJARDER U 91. GODINI POSLE 6 MESECI OD RAZVODA NAŠAO NOVU DEVOJKU: Prošetao ju je po plaži, svet u šoku! (FOTO) 17:23
Brak i veze TRAŽIM JOŠ JEDNU ŽENU ZA SVOG SUPRUGA KAKO BI ON BIO SREĆNIJI: Ovaj oglas šokirao je javnost, a tek kada čujete uslove, neće vam biti svejedno! (VIDEO) 17:05