Ispovesti NA DAN VENČANJA MUŽ MI JE PROMRLJAO DVE REČI I SLOMIO MI SRCE! Sve se odigralo samo 60 sekundi nakon što su izgovorili sudbonosno "da", čak je i matičar zanemeo! 22:10
Zanimljivosti ŽENA TOMA KRUZA ZA KOJU NIKO NE ZNA NI DA POSTOJI - ONA GA JE UVUKLA U SEKTU: Samo što se nije zamonašio u crkvi, život su mu potpuno preuzeli! 19:50
Ispovesti VEĆ 12 GODINA SAM U SKLADNOM BRAKU, a onda sam sreo ćerku svoje žene i odlepio! Ne mogu da prestanem da bezobrazno maštam o njoj! 21:15
Ispovesti NEVINA SAM - ja sam Marina i imam skoro 30 godina: Javno ispričala najintimniju tajnu - OVO me je nateralo na drastičan korak 22:30
Strast EVO KOLIKO GODINA JE IMALA NASTARIJA DEVICA, a ko je žena koja je za sat vremena doživela 134 vrhunca! Zanemećete i kad vidite ko ima NAJJAČI POLNI ORGAN! (FOTO) 22:01
Strast ČIM SAM OVO VIDELA NA LICU MOG MUŽA, ZNALA SAM DA ME VARA: Ne mogu da podnesem pomisao šta je radio toj ženi, pa mu je tako nešto izraslo! 21:15
Brak i veze MUŽ NE ŽELI NI DA ME PIPNE, PRETI MI RAZVODOM ZBOG ONOG ŠTO STALNO RADIM U KREVETU: Svake noći me izbaci iz sobe 21:45
Zanimljivosti VOLEO JU JE KAO NIKO PRE, ONDA JE STIGLO PISMO IZ GROBA: Samo 3 dana posle smrti Ričard Barton je molio Elizabet Tejlor za još jednu šansu! 21:03
Brak i veze ČUVAJTE SE, POČEO JE MESEC RAZVODA, ADVOKAT OBJAŠNJAVA ZAŠTO JE JANUAR NAJOPASNIJI: Jedna stvar uništava brakove 13:35
Strast SUPRUGA ME JE POKLONILA MUŽU ZA ROĐENDAN, A OVO JE URADILA PRE AKCIJE: Priča eskort-dame zaprepastila sve 22:20
Brak i veze SVI MISLE DA SMO SESTRE I NAPADAJU NAS KAD SE POLJUBIMO, A NE ZNAJU PRAVU ISTINU: U braku smo i čekamo prvo dete (FOTO) 21:35
Strast POKAZAO SAM ŽENINE GOLE SLIKE SVOJIM PRIJATELJIMA, A SADA SAM URADIO JOŠ GORU STVAR: Odmah je zapretila razvodom 20:55