Brak i veze BIO JE UBEĐEN DA SREDNJI SIN NIJE NJEGOV I URADIO JE DNK TEST: Za 48 sati mu je uništen život! 18:01
Zanimljivosti "DA SAM MOGAO DA BIRAM, NE BIH SE RODIO KAO MUSTAFA - jedna baba me je mučila, a kod druge sam slavio Božić"! Čuvenom glumcu voljena žena je umrla na rukama!! 12:20
Strast ČIM JE SUPRUGA URADILA OVO U KREVETU, ODMAH SAM ZNAO DA ME VARA: Jedan bizaran detalj je otkrio šta krije od mene 2 godine 21:01
Brak i veze OPROSTILA SAM MU SERIJU PRELJUBA, A ON NI POSLE 10 GODINA NEĆE DA MI URADI OVO: Dojadilo mi je da slušam njegove izgovore 10:10
Strast IMAM VRUĆU AFERU SA KOMŠINICOM KOJA JE 10 GODINA STARIJA OD MENE: Ali kad sam saznao pravu istinu o njenom mužu, srce mi je puklo na komade 21:20
Vesti PROGOVORILE ROMKINJE I OTKRILE DETALJE O TAJNOM ŽIVOTU OVE ZAJEDNICE: Pravila o njihovim intimnim odnosima posebno intrigiraju! 20:01
Ispovesti MUŽ OPTUŽIO ŽENU DA MOŽE DA GA UBIJE: Kada je otkrio šta ona u stvari radi - svi zanemeli! 18:45
Brak i veze POSLE 6 MESECI BRAKA, USRED ŽESTOKE AKCIJE, MUŽ JE IZGOVORIO NAJGORE MOGUĆE IME: Zanemela sam od šoka, a onda sam otkrila šta on krije od mene 23:02
Brak i veze LJUDI SE ŠOKIRAJU KADA ČUJU ŠTA VOLIMO DA RADIMO TOKOM ODNOSA, ali i posle 25 godina mi ne odustajemo! Uzbuđenje je na vrhuncu ako nas neko vidi 23:15
Odrasli ŠOK PODACI, OŽENJENI, RAZVEDENI, UDOVCI ILI SINGL, UTVRĐENO KO IMA NAJVEĆE ŠANSE DA OBOLI OD DEMENCIJE: Jedna iznenađujuća grupa ima ubedljivo najmanji rizik 09:40
Brak i veze SAZNALA SAM DA ME MUŽ VARA SA KOLEGINICOM, pravim se da ne znam i ostaćemo zajedno: Ali, on ne zna šta mu ja radim iza leđa 22:45
Strast ZA NAS JE KREVET DOSADAN - imali smo ODNOSE u šumi, parku, čak i moru pored kupača! Par je u braku 25 godina i kod njih sve pršti od STRASTI! 22:15