Brak i veze O OVOME NIKO NE RAZMIŠLJA NA VENČANJU, A TREBALO BI: Tri pitanja koja mogu sve da promene, razmislite na vreme! 14:45
Ispovesti SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA I MOJ SUPRUG JE PRESREĆAN: Ali kada bi znao moju tajnu digla bi mu se kosa na glavi! 20:02
Vesti OVAKO JE NENAD OSVOJIO NATAŠU NINKOVIĆ: Odmah je prepoznao njenu slabost, posle toga više ništa nije bilo isto! (FOTO) 18:05
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Brak i veze ŽELITE SREĆAN BRAK? ONDA OVO TREBA DA DOPUSTITE SVOM MUŽU: Ovo su 3 ključna dokaza zašto se muškarci ovako ponašaju i šta to znači! 14:02
Brak i veze ZNATE LI ŠTA JE NAPOLEONOV KOMPLEKS? Muškarci s ovom fizičkom karakteristikom duplo više varaju! 09:40
Brak i veze PIJANA SAM IGRALA "IGRU IZAZOVA" I SVIMA SAM OTKRILA NAJVEĆU INTIMNU TAJNU SVOG MUŽA: Sada on ne želi ni da me dotakne, ne znam šta mi bi da TO kažem! 22:00
Strast STRUČNJACI OTKRIVAJU OSAM NAJVAŽNIJIH RAZLOGA ZBOG KOJIH ŽENE VARAJU SVOJE MUŽEVE: Muškarci ovo sigurno nisu očekivali 20:00
Vesti NAŠLA JE SKRIVENI DNEVNIK SVOG MUŽA, POČELA DA GA ČITA I PREZNOJILA SE: Nije mogla da veruje šta je uradio - a onda je sve snimila! (VIDEO) 21:01
Brak i veze NAUKA JE KONAČNO REKLA SVOJE! Ko više stresira žene - muž ili deca, sada je kristalno jasno! 18:01
Brak i veze PITALA JE MUŽA ZAŠTO NISU BILI INTIMNI 8 GODINA: Njegov odgovor ju je sledio - sve je očekivala, ali ovo NE 11:06
Brak i veze UVEK KAD SAM INTIMNA S MUŽEM, URADIM ISTU STVAR, PRESTRAVLJENA SAM DA ĆE ON OTKRITI ŠTA SVAKE NOĆI RADIM IZA NJEGOVIH LEĐA: Njena tajna bi mogla da bude kraj njihovog braka! 20:30