Ispovesti ČEKAO JE 7 GODINA, PROSIO JU JE 43 PUTA DOK KONAČNO NIJE REKLA "DA": Ovim rečima je uspeo da slomi njen otpor! 14:01
Brak i veze POSLE 12 GODINA BRAKA DOZVOLILA SAM MUŽU DA NAĐE JOŠ JEDNU SUPRUGU! Svi nas napadaju, a ne znaju u čemu je naša tajna (VIDEO) 20:01
Roditeljstvo JA VAMA NISAM BAKA, NEGO BESPLATNA KUĆNA POMOĆNICA I BANKOMAT: Dosta je bilo - ovo sam uradila sinu i snaji i nimalo se ne kajem! 20:50
Odrasli ČIM JE ČULA KAKO JE MUŽ ZOVE PRED PRIJATELJIMA, TRAŽILA JE RAZVOD: Zbog ovih pet slova joj je pao mrak na oči! 14:15
Tetka Saveta NOVAC UNIŠTAVA VIŠE BRAKOVA NEGO PREVARA? Ovo je 5 ključnih pravila da uzbegnete svađe! 17:40
Brak i veze OPROSTIO SAM ŽENI ŠTO ME JE VARALA S MOJIM NAJBOLJIM DRUGOM: Ono što mi radi dovodi me do ludila, ne znam koliko ću još trpeti njena ponižavanja! 16:01
Zanimljivosti NISU SE VIDELI 15 GODINA, A ONDA IH JE SUDBINA PONOVO SPOJILA: Neverovatna priča holivudskog para koja vraća veru u ljubav (FOTO GALERIJA) 19:05
Brak i veze KOMŠINICA JE REKLA MOJOJ SUPRUZI DA ME JE VIDELA S DRUGOM ŽENOM: Istina je bila još luđa, a komšiluk nije prestajao da ga ogovara! 20:20
Horoskop NAJGORE SUPRUGE PREMA HOROSKOPU: Briga ih za porodicu, gledaju samo sebe, vole slobodu i avanturu 09:01
Film, muzika i pozorište DARA DŽOKIĆ JE BILA UDATA ZA BEOGRADSKOG DASU: Na njene fotografije iz mladosti svi su nemi - jasno je kako je završio u njenim rukama (FOTO) 15:40
Strast ŠTA SE DEŠAVA U VAŠEM ORGANIZMU KADA NEMATE INTIMNE ODNOSE: Mali broj ljudi zna za posledice koje se javljaju kada fizička bliskost nestane 13:00