Zanimljivosti Nikol Kidman ima recept za ostavljene: Svaki put kada joj neko SLOMI srce, ona uradi OVO! (FOTO) 21:15
Zanimljivosti Ispovest Džordža Klunija: O periodu uzimanja nedozvoljenih supstanci i zašto ne želi da se njegova deca porede sa drugima 15:40
Brak i veze Posle 10 godina BRAKA otkrio sam ženi moju najveću TAJNU, počela je da plače i rekla mi da sam MANIJAK! 22:15
Horoskop Lista od NAJGORIH do najboljih bračnih partnera: Koji znakovi su savršeni za brak, a od kojih morate da bežite! 09:01
Vesti Posle 75 godina braka, otkrili su tajnu večne ljubavi: Međutim, ovakav savet mnogi sigurno nisu očekivali 21:30
Brak i veze Valentina je otišla prvi put na letovanje na Zanzibar i nije ni slutila da će se tamo udati (FOTO) 12:20
Strast Nisam ni znala da je muž slušao "prenos" moje "akcije" s komšijom: Ono što mi je posle rekao, boli više od razvoda! 22:30
Zanimljivosti NIKOL KIDMAN se RAZVODI posle 19 godina: Nije želela ovo, toliko se borila da sačuva brak! (FOTO) 08:30
Brak i veze Zvala me je ljubavnica mog muža i rekla mi da sam DOSADNA u krevetu: OVAKVU osvetu ni u snu nije očekivala! 22:30
Brak i veze ŽENIM SE DRUGI PUT, a verenica je 13 godina mlađa: Ono što je tražila da uradim na venčanju je PONIŽAVAJUĆE! 19:50