Zanimljivosti NAJTUŽNIJA ŽENA HOLIVUDA PROGOVORILA! Hejli Biber prvi put iskreno o braku sa Džastinom: "OVO se nikada neće promeniti!" 09:40
Zanimljivosti SILVESTER STALONE je sadašnju suprugu ostavio zbog trudne ljubavnice, pa saznao da dete nije njegovo, usledio veleobrt! 20:15
Zanimljivosti JELENA BIN DRAI je u braku sa MILIONEROM IZ DUBAIJA: Ova pravila mora da poštuje, a evo da li deli muža sa više žena 11:15
Zanimljivosti Prvi musliman na čelu Njujorka i njegova supruga UPOZNALI se preko APLIKACIJE, a brak proslavili vožnjom u metrou (FOTO) 21:05
Zanimljivosti Zbog ovoga se AMAL I DŽORDŽ KLUNI nikad ne svađaju: "Svi polude kad to kažem, ali mi nikad nismo imali raspravu" (FOTO) 20:35
Ispovesti Anin INTIMNI kutak: On ne zna šta je u mom, a ja NE ZNAM šta je u njegovom NOVČANIKU – i zato nam brak cveta! 18:01
VIP saveti Voditeljka KATARINA KORŠA o najtežim trenucima posle porođaja: "Pogledala sam se u ogledalo i osećala loše u svojoj koži" 09:40
Brak i veze Nije uvek strast: 7 skrivenih razloga zbog kojih ljudi imaju afere, čak i kada im to ugrožava brak 21:01
Zanimljivosti Megan Markl sprema PLAN ZA RAZVOD: Svađe sa princom Harijem sve učestalije, kraj je pitanje dana! 13:01