Ispovesti PLANIRALI SU BEBU SVE DOK SE MUŽ NIJE KONSULTOVAO SA VEŠTAČKOM INTELIGENCIJOM: Ona grca u suzama, on ubeđen da je u pravu 19:21
Ispovesti MLADOŽENJA POLUDEO KAD JE VIDEO U ČEMU JE DOŠLA TETKA NA NJEGOVO VENČANJE: Usledila je osveta mladenaca, nije znala šta ju je snašlo! 19:01
Odrasli NEDA ARNERIĆ SE UDAVALA TRI PUTA: Zbog prvog muža nije postala svetska zvezda, drugi je bio 32 godine stariji, sreću našla sa trećim! 19:01
Ispovesti MOJ MUŽ JE U ZATVORU I UŽASNO MI NEDOSTAJE: Nikada nisam ni sanjala da ću razviti osećanja prema drugome, da li je to prevara? 11:55
Horoskop OVIH 5 HOROSKOPSKIH ZNAKOVA SU NAJBOLJI KAO DOŽIVOTNI PARTNERI: Sa njima ljubav traje zauvek! 09:01
Ispovesti EMA NIJE NI SANJALA DA JE MUŽ VARA, A ONDA JE PRONAŠLA PISMO: Drama je usledila kad je shvatila s kim je suprug imao aferu, tome se nije nadala! 19:01
Brak i veze O OVOME NIKO NE RAZMIŠLJA NA VENČANJU, A TREBALO BI: Tri pitanja koja mogu sve da promene, razmislite na vreme! 14:45
Ispovesti SAZNALA SAM DA SAM TRUDNA I MOJ SUPRUG JE PRESREĆAN: Ali kada bi znao moju tajnu digla bi mu se kosa na glavi! 20:02
Vesti OVAKO JE NENAD OSVOJIO NATAŠU NINKOVIĆ: Odmah je prepoznao njenu slabost, posle toga više ništa nije bilo isto! (FOTO) 18:05
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Brak i veze ŽELITE SREĆAN BRAK? ONDA OVO TREBA DA DOPUSTITE SVOM MUŽU: Ovo su 3 ključna dokaza zašto se muškarci ovako ponašaju i šta to znači! 14:02
Brak i veze ZNATE LI ŠTA JE NAPOLEONOV KOMPLEKS? Muškarci s ovom fizičkom karakteristikom duplo više varaju! 09:40