Psihologija NEĆETE VEROVATI U KOJIM GODINAMA ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU: Motivi su šokantni, a kajanja gotovo da nema! 20:20
Brak i veze RAZVOD U SRBIJI: Koliko košta i zbog čega se parovi najčešće rastaju? Osim neverstva, evo šta nikako ne praštaju 10:15
Brak i veze U BRAKU SMO 14 GODINA, A SUPRUGU NE SMEM DA POLJUBIM ILI DODIRNEM: A onda sam saznao šta krije od mene! 22:00
Horoskop SUDBINA MEGAN MARKL VISI O KONCU - astrolozi upozoravaju: Brak sa Harijem puca po šavovima, ovo će presuditi! (FOTO GALERIJA) 09:01
Brak i veze PITALI SMO VEŠTAČKU INTELIGENCIJU KOJA JE IDEALNA RAZLIKA U GODINAMA MEĐU PARTNERIMA: Ovaj odgovor ne očekujete! 18:01
Zanimljivosti NI POSLE 26 GODINA BRAKA NE MOGU DA SKINU RUKE JEDNO SA DRUGOG: Viktorija i Dejvid Bekam uhvaćeni u razmenjivanju nežnosti na luksuznoj jahti! (FOTO) 16:45
Ispovesti ČEKAO JE 7 GODINA, PROSIO JU JE 43 PUTA DOK KONAČNO NIJE REKLA "DA": Ovim rečima je uspeo da slomi njen otpor! 14:01
Brak i veze POSLE 12 GODINA BRAKA DOZVOLILA SAM MUŽU DA NAĐE JOŠ JEDNU SUPRUGU! Svi nas napadaju, a ne znaju u čemu je naša tajna (VIDEO) 20:01
Roditeljstvo JA VAMA NISAM BAKA, NEGO BESPLATNA KUĆNA POMOĆNICA I BANKOMAT: Dosta je bilo - ovo sam uradila sinu i snaji i nimalo se ne kajem! 20:50
Odrasli ČIM JE ČULA KAKO JE MUŽ ZOVE PRED PRIJATELJIMA, TRAŽILA JE RAZVOD: Zbog ovih pet slova joj je pao mrak na oči! 14:15
Tetka Saveta NOVAC UNIŠTAVA VIŠE BRAKOVA NEGO PREVARA? Ovo je 5 ključnih pravila da uzbegnete svađe! 17:40
Brak i veze OPROSTIO SAM ŽENI ŠTO ME JE VARALA S MOJIM NAJBOLJIM DRUGOM: Ono što mi radi dovodi me do ludila, ne znam koliko ću još trpeti njena ponižavanja! 16:01