Brak i veze KAD SAM ČULA ZA ŠTA JE MOJ MUŽ OPTUŽEN NA POSLU, CEO ŽIVOT MI SE SRUŠIO: A sad sam odlučila da rizikujem SVE zbog drugog muškarca! 22:00
Brak i veze PRVI PUT SAM SVRATILA U FIRMU MOG MUŽA I NIKO MI NIJE VEROVAO DA SAM NJEGOVA SUPRUGA! A onda sam saznala šta on radi sa sekretaricom svakog dana! 21:00
Vesti DOK JE PROSIO DEVOJKU, UMEŠALA SE PRIRODA, EVO ZAŠTO IM SVI ZAVIDE NA OVOM SNIMKU: Ovo se dešava jednom u životu (VIDEO) 20:00
Vesti TRI DANA PRE VENČANJA JE SAZNALA DA JU JE VERENIK PREVARIO NA MOMAČKOJ VEČERI, ALI SE IPAK UDALA ZA NJEGA: A posle dve nedelje mu je priredila pakao! 18:00
Brak i veze OVO SVAKI MUŠKARAC ŽELI DA ČUJE, ALI VAM TO NIKADA NEĆE PRIZNATI: Ove 4 reči učiniće čudo u vašoj vezi ili braku! 14:20
Ispovesti MISLILA SAM DA VIŠE NIKADA U ŽIVOTU NEĆU OSTETITI STRAST: Posle 22 godine braka upoznala sam NJEGA i sve se promenilo! 22:01
Brak i veze IVA SE ZALJUBILA U 17 GODINA STARIJEG MUŠKARCA: Ovo je veliki problem koji ne zna kako da reši! 21:20
Brak i veze JEDVA SU ČEKALI DA SE USELE U NOV DOM I IMAJU PRIVATNOST: Onda je saznala da je on napravio kopiju ključa i dao ga i NJOJ! 20:40
Vesti VERENIK I BUDUĆA SVEKRVA SU ME UCENILI, AKO OVO NE URADIM, OTKAZUJU SVADBU! Mlada u agoniji, sve gori od komentara! 16:20
Brak i veze DIVNA SUPRUGA ME JE NEGOVALA DOK SAM SE BORIO SA RAKOM, SADA HOĆU DA SE RAZVEDEM: Njoj dugujem život, ali OVO moram da uradim! 21:00
Strast JA IMAM 33, ONA 28 GODINA, I OBOJE SMO NEVINI: Godinu dana pokušavamo da imamo odnos, ali ona vrišti i beži kad me vidi golog! 21:40