Zanimljivosti RIJALITI ZVEZDA SE RAZVELA PRE MESEC DANA, a sada je uhvaćena u šemi sa bivšim mužem: Osvanule eksplicitne slike (FOTO) 19:01
Ispovesti GODINAMA NISAM IMALA INTIMNE ODNOSE S MUŽEM: Svi su mi govorili da će se to desiti, a ja nisam slušala - zbog ovoga su znali da je nemoćan u krevetu 14:21
Zanimljivosti SLOBODA MIĆALOVIĆ JE PRE VOJINA VOLELA MOMKA KOJI JE DANAS NA VAŽNOJ FUNKCIJI: Nakon raskida vratio se bivšoj i oženio, u pitanju je njena drugarica (FOTO) 09:40
Strast ZASPAO SAM PIJAN U DNEVNOJ SOBI, A KAD SAM SE PROBUDIO NIJE MI BILO ŽENE: Popeo sam se do spavaće sobe i tamo zatekao horor - pozlilo mi je od prizora! 21:30
Brak i veze IZLUĐIVAO JU JE MUŽ JER JE NEPRESTANO KORISTIO MOBILNI TELEFON - ignorisao ju je i prestao da je čuje! A onda je otkrila TAJNU i samo su joj krenule suze! 22:20
Strast VARAM SUPRUGU S NJENOM NAJBOLJOM PRIJATELJICOM - HTEO SAM DA OSTAVIM SVE ZBOG NJE: A onda sam saznao pravu istinu o svojoj ljubavnici 22:10
Brak i veze OVAJ PASTOR JE OD POČETKA BRAKA VARAO ŽENU, A ONA SE ODLUČILA NA ŠOKANTAN POTEZ! Kada su je pitali zašto je to uradila, njen odgovor je sve zapanjio! (FOTO) 19:45
Citat dana Nesrećni brakovi nastaju ne zbog nedostatka ljubavi, nego zbog nedostatka prijateljstva. 17:49
Strast UBEĐEN SAM DA ME SUPRUGA VARA, PRATIO SAM JE I OTKRIO ŠTA JE 40 MINUTA RADILA U ŠUMI: Ona sve negira, ali ovaj potez je odaje! 21:01
Zanimljivosti NOVI UDAR ZA ANU IVANOVIĆ: POGLEDAJTE KAKO BASTIJAN ZAVODLJIVO PLEŠE S DRUGOM: Atraktivna Ester se njiše dok on joj on pruža ruke - izazvali gnev u Srbiji! (VIDEO) 09:45
Zanimljivosti NAKON PRIZNANJA DA JE POČINIO INCEST S ROĐAKOM, žena Kanjea Vesta šokirala svet! Ljudi u neverici trljali oči kako je ušetala u prodavnicu - skoro kao od majke rođena! (FOTO) 15:44
Zanimljivosti "SVE DOĐE I PROĐE, SAMO ONI OSTAJU": Objava Ane Ivanović u jeku skandala i priča da ju je Švajnštajger prevario izazvala HAOS! (FOTO) 14:14