Zanimljivosti FUDBALER SE RAZVEO OD SUPRUGE I ŽENI SE NJENOM BRATANICOM! Ljudi u šoku: Pogledajte ove dve žene, ovo je jezivo! (FOTO) 14:15
Ispovesti VOLIM MUŽA, ALI MI JE DOSADNO U BRAKU - jedne večeri sam otišla na piće s najboljim drugom i otad mi se život okrenuo naglavačke! 21:50
Brak i veze SUPRUGA ME VARA SA SVOJIM ŠEFOM, A ONDA SAM SAZNAO KAKO JOJ ON PLAĆA! Od šoka danima ne mogu da se oporavim 23:15
Ispovesti MAMA ME JE PUSTILA DA SE UDAM S 14 GODINA: Insistirala je da je to NORMALNO, ali ono što sam doživela od muža - NE ŽELIM NIKOME 22:25
Zanimljivosti "NAJRUŽNIJI" GLUMAC OSVOJIO JE TRI NAJBOLJE RIBE NA SVETU: Ima decu sa svakom od njih, a gazi 70. godinu - i dalje je neodoljiv 19:55
Vesti UDALA SAM SE PRE 6 MESECI, ALI JOŠ NISAM SPAVALA SA MUŽEM: Nisam ga ni videla golog, spremna sam da ga čekam koliko god mu bude trebalo, OVO JE ON! (VIDEO) 08:55
Ispovesti SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA I ODLUČILA JE DA MU SE SUROVO OSVETI - U sve je uvukla njegovog oca kom je počela da šalje poruke, ALI NAJGORE TEK DOLAZI! 23:02
Strast PROBUDIO SE MRTAV PIJAN U KOMŠIJINOJ KUĆI I SHVATIO ZAŠTO JE GO! Noć razvrata ga je skupo koštala! 23:15
Ispovesti DOŠLA SAM RANIJE I ZATEKLA MUŽA U KADI SAMOG: Od onoga što je sam sebi radio pošla mi je para na uši, a OBEĆAO je da neće 23:30
Brak i veze NOVO ISTRAŽIVANJE PATOSIRALO - kada dožive OVO, žene odmah švrljaju, jedno je presudno za aferu! 21:50
Ispovesti JEDNE NOĆI SHVATIO SAM DA BRAK NIJE ZA MENE: Bili smo zajedno od 15. godine - još pamtim šta je uradila nakon svega! 07:20
Strast KAD SAM ODBIO DA U KREVETU URADIM OVO, SUPRUGA MI JE REKLA DA NAĐEM LJUBAVNICU! A onda sam otkrio šta 20 godina krije 22:15