Zanimljivosti

SEKA ALEKSIĆ O NOVOJ TRUDNOĆI! Proslavila je godišnjicu braka, a onda iznenadila izjavom! (VIDEO)

Pevačica uživa u ljubavi sa suprogom sa kojim već ima 2 sina, ali se po svemu sudeći na tome neće zaustaviti.

14.09.2022 19:00

SEKA ALEKSIĆ O NOVOJ TRUDNOĆI! Proslavila je godišnjicu braka, a onda iznenadila izjavom! (VIDEO)
FOTO: ATA images

Pevačica Seka Aleskić (41) proslavila je 14 godina idilične ljubavi sa suprugom Veljkom Piljikićem (39) sa kojim ima 2 sina, Jakova i Jovana.

Međutim, ovog puta je javnosti privukla njena izjava koja se tiče dodatnog proširenja porodice, a uz koju je Seka navela i kako je oduvek govorila da želi veliku porodicu sa čak petoro dece.

- Mislim da je ranije trebalo da ostanem trudna. Jovan ima dve i po godine. Htela sam da napravim malu razliku između dece zato što želim više dece, pa neću u 50. da rađam. Želela sam da se do 45. godine ostvarim kao majka. Ali svakako, ja ću se truditi da što više dece izrodim jer to je najveće bogatstvo - priznala je Seka ranije za “Eksluziv”.

Ubrzo potom je nastavila: 

- Jovan je još mali i ne može na taj način da odgovori, ali Jakov želi sestru. Čak zna i kako će da se zove. Njegova je želja da se zove Sofija - istakla je pevačica.

Seka je na Instagramu objavila video koji je za nepunih 24 sata dobio blizu 20.000 sviđanja, a snimak je kratko naslovila: "14 godina ljubavi sa Veljkom Piljikićem"

Na snimku Seka i Veljko uživaju u zalasku sunca na Adi Bojani na crnogogorskom primorju sa Jakovom i Jovanom. Seka je u jednodelnom crnom kupaćem kostimu preko koga ima usku crnu providnu haljinu od tila. Haljina ima karner na grudima i pada skroz do zemlje. Aleksićeva nosi u naručju Jovana koji je još u pelenama, dok Veljko sa Jakovom trčkara iza njih. 

- Sve je stvar komunikacije i tolerancije. Nema razloga da, ako se ja bavim ovim poslom, da se moj muž ne bavi istim ili da nije sa mnom na nastupima. U mom slučaju je moj suprug i moj menadžer, pa smo zajedno. Ali bez obzira na sve, mislim da bismo mi trajali kao dosad. Nevezano za posao, mi smo ti koji se razumemo i podržavamo, a pre svega se volimo i to se vidi - naglasila je Seka. 

Prema njenim rečima, ona ne zna šta je bračna kriza. 

- Hvala Bogu što je tako. Smatram da je za brak potrebno dvoje ljudi. I moraju biti prijatelji jedno drugom i da mnogo razgovaraju. Jovan je napunio 2 godine, a napredan je. Jakov je već veliki, on će na jesen u predškolsko. Ja sam u šoku kako je brzo porastao. Vreme je za 3. dete - otkrila je Seka, a ostaje da se vidi hoće li ispuniti rečeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)