Zanimljivosti

Ovo je NOV NEODOLJIV PLESNI PARTNER Eve Longorije! (FOTO)

Latino diva se opustila i u minijaturnom jednodelnom kupaćem zaplesala sa sinčićem, fanovi oduševljeni, ali mama je ukrala šou!

07.09.2022 11:00

Ovo je NOV NEODOLJIV PLESNI PARTNER Eve Longorije! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica latino korena, Eva Longorija (47) posle 2 propala braka sreću je pronašla pored meksičkog medijskog magnata Pepe Bastona, sa kojim ima sina od 4 godine. Hose je direktor najveće meksičke TV stanice Televisa, a Eva je, pošto je stupila u brak sa njim 2016. godine, prekršila jedno svoje pravilo.

- Rekla sam da se više neću udavati. Nisam obožavateljka braka, ali obožavam da budem u braku sa Pepeom - rekla Longorijeva, koja je tada svom prezimenu dodala i muževljevo Baston. 

Eva i Pepe i posle 6 godina braka uživaju u ljubavi kao prvog dana, a glumica često njihovu intimu deli sa fanovima, iako Pepe ne voli da se medijski eksponira.

 

 

Ona je juča na Instagramu objavila i fotografiju na kojoj pleše sa drugim nedoljivim partnerom, a to nije njen suprug Pepe.

Objava je za nepun dan dobila blizu 66.000 sviđanja i više stotina komentara.

- Moj mali partner za ples - napisala je uz srca Eva.

Na fotografiji joj društvo pravi ni manje ni više već njen sin (4) koji igra na stolu. Mama mu pravi društvo u izazovnom belom kupaćem kostimu koji jedva da prekriva grudi, a pozadi je u vidu tangi. Eva ima i veliki šešir i alke dok ponesena atmosferom pleše uz zvuke bubnjeva.

 

 

Santjago Enrike Baston je sin koji joj pravi društvo, a fanovi su bili oduševljeni. Izgleda ipak da je mama od 157 cm ukrala sinu šou.

- Santi je presladak, ali tvoje telo, o moj bože! -

- Prelep kupaći! -

- Uvek predivna -

- Dečak je sladak, ali tvoja zadnjica je lepša -

- Dragi bože koja lepota –

 

 

Našla se i nekolicina dušebrižnika koji su smatrali da je njen kupaći i suviše “smeo”.

- Ovo nije kupaći kojim se izlazi u javnost. Ona ima toliko drugih divnih kupaćih kostima, zašto se onda odlučila za ovaj provokativan  -

- Seksi mama u malom bikiniju -

- Ukoliko je ovo njena kuća onda u redu, ali je previše za sav ovaj narod oko nje -

Da li je i vama Longorijeva preterano smela u ovakvom bikiniju van plaže i to sa sinom?

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)