Roditeljstvo JOVICI IZ BEOGRADA SRCE SE SLOMILO KADA JE SAHRANIO SUPRUGU JELICU: Ćerka mu je ubrzo priredila nešto jezivo, a sin ga je jednom rečenicom DOTUKAO! 18:30
Zanimljivosti ČITAVA SRBIJA BRUJI O NOVIM FOTOGRAFIJIMA MILENE POPOVIĆ: Svi gledaju u njenu desnu ruku i JEDAN detalj koji sve otkriva! (FOTO) 06:39
Zanimljivosti BOMBA IZ RUSIJE - prvi put uslikan Putinov tajni sin?! Ovo je dečak kog je navodno dobio iz vanbračne veze sa gimnastičarkom (FOTO) 08:31
Zanimljivosti SLAVNI GLUMAC UHVAĆEN NA ULICI NAKON ŠTO JE OSTAVIO SINA U USTANOVI: Utučen i nesrećan - njegove reči kidaju srce! (FOTO) 17:40
Zanimljivosti NISAM LJUBITELJ DECE, NE ŽELIM IH VIŠE: Bolna ispovest glumice o zavisnosti trinaestogodišnjeg sina - Ljubinka Klarić o njegovom odvikavanju 20:11
Zanimljivosti PRED NJOM SU KLEČALI NAJLEPŠI MUŠKARCI SVETA, ALI ONA IH SVE ODBILA: Krila je da ima sina i svima je govorila da joj je on mlađi brat - a onda je isplivala STRAVIČNA tajna! 19:30
Roditeljstvo MAJKA JE DOŠLA KUĆI I NJENOG SINA (3) NIJE BILO - tražila ga je punih 15 godina! A onda je slučajno ugledala fotografiju i SLOMILA SE zbog istine! (VIDEO) 12:30
Vesti POSLE SMRTI SUPRUGE PRONAŠAO JE STARO, POŽUTELO PISMO: Kad ga je pročitao SLOMIO se - život mu se promenio iz korena! (VIDEO) 19:20
Ispovesti PRODALA SAM POSLEDNJI LANČIĆ DA SINU PLATIM SOBU U BEOGRADU: Onda je došla Anđela, verovala sam da voli moga Uroša, a želela je SAMO JEDNO! 22:30
Ispovesti MARKO JE TEK NA POROĐAJU SHVATIO DA GA JE ŽENA PREVARILA: "Imamo tri ćerkice i oboje smo jedva čekali sina, ali čim sam ugledao dečaka, ZNAO SAM DA NIJE MOJ!" 21:40
Roditeljstvo PROSULA SAM ČAJ NA KREVET I ČEKALA REAKCIJU MOJE TRI SNAJKE: Mislile su da se baka pomokrila, grdile su je i psovale, a onda je usledio neočekivani preokret! 12:45
Zanimljivosti SNIMLJENO ŠTA RADI RIJANIN DEČKO NAKON ŠTO JE IZBEGAO 24 GODINE ZATVORA: Njegov potez posle oslobođenja svi komentarišu! (FOTO) 17:40