Roditeljstvo SINU JE DALA IME HARI POTER, ZBOG TOGA SU JE UNIŠTILI U KOMENTARIMA: A kada je otkrila zašto je to uradila, rasplakala je i najveće hejtere 17:20
Kuce MAJKA JE MISLILA DA NJEN DVOGODIŠNJI SIN MALTRETIRA PSA: A onda je shvatila šta se krije iza ove uvrnute igre (VIDEO) 14:25
Roditeljstvo JA VAMA NISAM BAKA, NEGO BESPLATNA KUĆNA POMOĆNICA I BANKOMAT: Dosta je bilo - ovo sam uradila sinu i snaji i nimalo se ne kajem! 20:50
Vesti SELI SU U RESTORAN, ŽENA NIJE SKIDALA POGLED SA SUSEDNOG STOLA: Majčinski instinkt je proradio iako ga nije videla godinama! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti IMA 300 MILIONA, A DETE MU LUTA ULICAMA: Pevač nikad nije video sina koji prosi za hranu, njegovo objašnjenje ostavlja bez reči 11:01
Film, muzika i pozorište SVI SMO JE VOLELI I ZNALI KAO RADU ĐURIČIN, ALI SE NIJE TAKO ZVALA: Ovo je pravo ime glumice koja je ostala upamćena po osmehu! 15:41
Roditeljstvo DA LI TINEJDŽER TREBA DA SPAVA SA MAMOM U KREVETU: Moj sin ima 13 godina i jedva čekamo naše večernje rituale, jer raspust je počeo! 19:55
Zanimljivosti SUPRUGA ANDRIJE MILOŠEVIĆA OTKRILA ŠTA JE POMISLILA KADA GA JE PRVI PUT VIDELA: Jedno sam mu ukinula i to je za mene kompliment 13:01
Foto dana Ešton Kučer sa sinom je krenuo na doručak, a vozio je luksuzan automobil, kolekcionarski ševrolet korvetu 11:33
Brak i veze RUSKA LEPOTICA SE UDALA ZA SULTANA, RODILA MU SINA JEDINCA, A ONDA JE NA INTERNETU SAZNALA DA SE RAZVODI NJE: Bajka se pretvorila u horor priču, jedno nije mogao da oprosti 14:01
Zanimljivosti TATA JE STAVIO NA STO 10 MARAKA I REKAO: OVO JE SVE ŠTO IMAMO! Đoković otkrio koji je trenutak bio presudan u njegovom životu 12:55