Zanimljivosti ANĐELINA POKAZALA NAJMLAĐEG SINA POSLE TRI GODINE, SVI U ŠOKU: On je Bredova kopija i jedino je dete koje se NIJE ODREKLO OVOGA 10:15
Roditeljstvo "TO JE TO ZAR NE? OVO JE KRAJ": Sin i ja smo je držali za ruku dok je umirala, a poslednjim atomom snage je izgovorila još ovo! Nikada se nismo oporavili od tih reči! (VIDEO) 21:40
Vesti SRELA JE POZNANIKA I UPOZNALA GA SA SINOM: Ono što mu je rekla umalo ga nije ubilo - samo je zurio u prazno, a onda mu se obratio i dečak! (VIDEO) 21:20
Zanimljivosti MELANIJA PONOSNO OBJAVILA SLIKU SINA SA GLASANJA: Od Barona svi STREPE na fakultetu, evo šta je upisao i kakve povlastice ima 09:24
Brak i veze SUPRUGA JE HITNO OTIŠLA U BOLNICU, A JA SAM JE PREVARIO! Kad sam video njenu poruku srce mi se ZALEDILO! 21:20
Ispovesti SUMNJALA SAM DA ME MUŽ VARA, A ONDA SAM GA UHVATILA NA DELU U KOLIMA: Ona je bila okrenuta ledjima, a kada me je pogledala - jedva sam ostala na nogama! 22:30
Brak i veze UHVATILA SAM SNAJU U KUHINJI USRED AKCIJE S DRUGIM MUŠKARCEM! Noćima ne spavam zbog onoga što je obećala mom sinu 22:30
Zanimljivosti NEKADA OPASAN FRAJER, A DANAS NEPREPOZNATLJIV: Slavni glumac je ljubio najlepšu ženu Holivuda, a sada je skroz propao 15:11
Zanimljivosti ISTI LUDAČKI POGLED I OSMEH, ON JE TATINA KOPIJA: Da li je mladi glumac bolji frajer od svog slavnog oca? 16:30
Roditeljstvo "IMAM ĆERKU, ALI NISAM ZNALA ŠTA JE LJUBAV DOK NISAM RODILA SINA", čula sam da kaže i poželela da joj svu kosu počupam 13:40
Zanimljivosti RODILA MU JE SINA, PA GA BRUTALNO OSTAVILA ZBOG DRUGOG: Evo ko je novi partner Paćinove devojke, svi bruje o njegovim godinama! 11:40