Brak i veze ZALJUBILA SAM SE U NAJBOLJEG DRUGA MOGA SINA: Kada je on saznao, rekao mi je da će me se odreći ako to odmah ne prekinem! 21:15
Vesti NE, MAMA NEMOJ DOLAZITI BAREM GODINU, DVE: Ovim rečima je sin rešio neslaganje između žene i majke! 13:01
Vesti SIN JE DOŠAO U POSETU MAJCI I DONEO FLAŠU VINA: Kad je bolje pogledala etiketu, suze su joj grunule na oči! (VIDEO) 14:20
Vesti DEJVIDU I VIKTORIJI BEKAM JE SRCE SLOMLJENO, IMAJU UTISAK DA JE NJIHOV SIN ZAUVEK NAPUSTIO PORODICU: Ono što je Bruklin uradio, niko iz familije ne može da mu oprosti! 12:00
Zanimljivosti BILA JE NAJLEPŠA RUSKINJA, SIN JOJ STRADAO ZBOG OSVETE DADILJE IZ BUGARKE: Posle razvoda se udala za ženu koju zna ceo svet! (FOTO) 20:50
Roditeljstvo SINU JE DALA IME HARI POTER, ZBOG TOGA SU JE UNIŠTILI U KOMENTARIMA: A kada je otkrila zašto je to uradila, rasplakala je i najveće hejtere 17:20
Kuce MAJKA JE MISLILA DA NJEN DVOGODIŠNJI SIN MALTRETIRA PSA: A onda je shvatila šta se krije iza ove uvrnute igre (VIDEO) 14:25
Roditeljstvo JA VAMA NISAM BAKA, NEGO BESPLATNA KUĆNA POMOĆNICA I BANKOMAT: Dosta je bilo - ovo sam uradila sinu i snaji i nimalo se ne kajem! 20:50
Vesti SELI SU U RESTORAN, ŽENA NIJE SKIDALA POGLED SA SUSEDNOG STOLA: Majčinski instinkt je proradio iako ga nije videla godinama! (VIDEO) 10:01
Zanimljivosti IMA 300 MILIONA, A DETE MU LUTA ULICAMA: Pevač nikad nije video sina koji prosi za hranu, njegovo objašnjenje ostavlja bez reči 11:01
Film, muzika i pozorište SVI SMO JE VOLELI I ZNALI KAO RADU ĐURIČIN, ALI SE NIJE TAKO ZVALA: Ovo je pravo ime glumice koja je ostala upamćena po osmehu! 15:41