Zanimljivosti DOK SE BORILA S OPAKOM DIJAGNOZOM, muž ju je varao! Naša poznata voditeljka ovako je govorila o najvećem bolu koji je prošla - jedna stvar ju je posebno uništavala! 17:50
Odrasli KAD SAM RODILA ĆERKU, TO JE BILO OSTVARENJE SNA: A onda su mi lekari rekli da imam još 16 meseci života! 08:30
Odrasli USRED NOĆI JE OBIŠLA ĆERKU DA VIDI DA LI SPAVA U SVOJOJ SOBI - I ODJEDNOM OSTALA PARALISANA: Sledeće čega se seća je da su joj sva rebra polomljena i da oko nje trče ljudi s maskama! 19:55
Ispovesti MUŽ JE TVRDIO DA ĆERKA NE LIČI NA NJEGA, PA JE URADIO DNK TEST - NIJE BILA NJEGOVA: Žena je plakala i klela se da ga nije varala, a onda je otkrivena JEZIVA istina! 18:10
Roditeljstvo SKANDAL NA VERIDBI! KLEKNUO JE DA ZAPROSI DEVOJKU, A ONDA JE MEĐU NJIH ULETELA NJENA MAJKA: Vrištala je i plakala, nastao je opšti haos! (VIDEO) 15:33
Zanimljivosti BORISU KOMNENIĆU JE RAZVOD BIO NAJLEPŠI TRENUTAK U ŽIVOTU: Propustio je odrastanje ćerke, a jedan momenat zauvek mu je promenio život! 17:10
Odrasli TRUDNA NATAŠA JE "UMRLA" OD SRČANOG UDARA I BILA JE KLINIČKI MRTVA 14 MINUTA: Ona je jedan u milion slučajeva - lekari su je oživljavali, a onda shvatili nešto PORAŽAVAJUĆE! 18:45
Roditeljstvo BEBA MI JE TRIPUT UMIRALA U STOMAKU, U JEDNOM TRENUTKU SU MI DALI PILULU ZA ABORTUS: Govorili su mi da treba "da izbacim ostatak", nisam ni sanjala šta me tek čeka! (FOTO) 17:55
Zanimljivosti ŠOKANTNA REAKCIJA MAJKE BJANKE SENSORI - PROGOVORILA ALEKSANDRA: Pitali su je šta misli o skandalu njene ćerke na dodeli Gremi nagrada - niko ovo nije očekivao! (FOTO) 16:40
Roditeljstvo NATERAO JE ĆERKU (10) DA PEŠAČI 8 KILOMETARA DO ŠKOLE I NAZAD: Bilo je ledeno, a on ju je snimao i sve objavio na internetu kada je saznao ŠTA JE URADILA! (VIDEO) 19:45
Zanimljivosti BRITANIJA U ŠOKU! PRINCEZA SE PORODILA - a sve vreme je KRILA trudnoću: Sad odbija da pokaže bebu, mediji bruje o tome šta je razlog! 17:40
Vesti PROBUDILI SU JE KORACI NA TAVANU, POPELA SE I ZATEKLA ŠOK SCENU - zavukao je ruke ispod jakne, a ona se setila deteta koje je spavalo u sobi! Ono što je uradila ostavlja bez reči! (VIDEO) 12:19