Zanimljivosti SVE JE ZASMEJAVAO, ALI MALO KO JE ZNAO ŠTA MU SE KRILO U DUŠI: Priča o Zoranu Radmiloviću će vas ganuti do suza - ONA mu je promenila život, a otišao je prerano! 13:30
Ispovesti PODMETNULA MI JE DETE KAO KUKAVICA JAJE: Kada sam shvatila šta se dešava, već je bilo prekasno! 20:05
Roditeljstvo MOJ BRAT HOĆE ĆERKICI DA DA NAJJEZIVIJE IME KOJE SAM ČULA: Zgroženu sestru niko ne može da smiri - za nju je OVO tragedija! 08:30
Dete KAD SAM OVO VIDELA ZNALA SAM DA MOJA BEBA MOŽDA IMA AUTIZAM! Poznata rijaliti zvezda iznenadila ljude objavom: Simptomi su bili očigledni, a sada je i potvrđeno! 20:30
Zanimljivosti PROGOVORILA ĆERKA LEGENDARNOG DŽINA HEKMANA KOJI JE UMRO U NEVIĐENIM MUKAMA: Njene reči mnoge su iznenadile, ljudi u šoku gde je viđena! (FOTO) 17:01
Odrasli MAJKA (38) I ĆERKA (10) SU SE PODVRGLE OPERACIJI PROMENE POLA - sad su OTAC I SIN: Ćerkica je s 4 godine shvatila da nije devojčica, SVI U ŠOKU 19:40
Roditeljstvo NA POROĐAJU SU JOJ REKLI DA JOJ JE BEBA UMRLA: Nije više imala dece - jeziva ISTINA je isplivala 69 godina kasnije kad je već bila u staračkom domu! (VIDEO) 15:55
Roditeljstvo KOD KUMOVA NA VEČERI LUPIO JE ĆERKI ŠAMAR: Ali ono što je usledilo nije mogao ni da sanja! 09:40
Roditeljstvo BABA MARA JE POKLONILA UNUKU OD SINA 300, A ĆERKINOM SAMO 100 EVRA: Njeno objašnjenje je zapalilo mreže - ljudi izgoreli! 20:30
Vesti NIJE VOLELA AUTOMOBILE, PROSILA JE PO ULICAMA, GLADOVALA - a onda umrla u 39. godini! Po njoj je najpoznatiji auto na svetu dobio ime! 21:30
VIP saveti VEROVALO SE DA JE JEDAN OD NAJPLAĆENIJIH GLUMACA U ISTORIJI PORODIČAN ČOVEK, a onda je usledio šok! Slavnog komičara se odrekla ćerka, a ženu je napustio zbog 36 godina mlađe! 19:20
Zanimljivosti DOK SE BORILA S OPAKOM DIJAGNOZOM, muž ju je varao! Naša poznata voditeljka ovako je govorila o najvećem bolu koji je prošla - jedna stvar ju je posebno uništavala! 17:50