Vesti NA PLAŽI SU PRONAŠLI PORUKU U BOCI, PROČITALI JE I PLAKALI KAO KIŠA: Vratili su je u more, a ove reči su rastužile sve! (FOTO) 21:01
Zanimljivosti ĆERKA PEVAČICE I KOMIČARA VIŠE SE NE IZJAŠNJAVA KAO ŽENA: Ceo svet bruji o reakciji roditelja, evo šta joj je poručila majka! (VIDEO) 19:01
Roditeljstvo DIRLJIV SNIMAK KOJI JE RASPLAKAO SRBIJU: Video "devojke sa krilima" sa ćerkicom dirnuo ljude pravo u srce! (VIDEO) 12:02
Zanimljivosti ĆERKA ANĐELINE I BREDA PITA POSLE PREZIMENA PROMENILA I IME: Javno je odbacila oca, a onda je novim potezom ponovo zadala udarac! 10:21
Vesti OTAC JE UPROPASTIO MOJU SVADBU, ČIM SAM VIDELA S KIM JE DOŠAO, ODMAH SAM IH IZBACILA! Pao mi je mrak na oči, tata me je slagao na moj najvažniji dan 21:20
Vesti PREKINULA SAM SVAKI KONTAKT SA BRATOM ZBOG IMENA KOJE JE DAO ĆERKI: Jecala sam noćima, kao da mi je zario nož u srce! 20:55
Vesti RADOMIR IZ ZAJEČARA JE 15 GODINA ODGAJAO ĆERKU NE SLUTEĆI ISTINU: Pijanstvo brata otkrilo je jezivu istinu - morao je da donese najtežu odluku u životu! 08:29
Vesti ODREKLA SE ĆERKE I ZETA PREKO NOVINA - SKANDAL U BANJALUCI KAKAV SE NE PAMTI! Babi prekipelo, oglasili se i stručnjaci - svi frapirani njenim razlozima! 21:20
Roditeljstvo SONJA (57) IZ PODGORICE JE 22 PUTA POKUŠALA DA OSTANE TRUDNA: Posle 8 spontanih pobačaja suprug Marko joj je doneo vesti zbog kojih je lila suze, a sada je BEBA KOD KUĆE! (FOTO) 12:45
Strast ĆERKA (22) MOJE DEVOJKE JE POČELA DA SE SKIDA I TRAŽILA JE DA VODIM LJUBAV S NJOM: Umalo se nisam onesvestio, a ujutru sam dobio JEZIVU poruku! 10:20
Roditeljstvo KADA JE MAJKA ODUZELA SEBI ŽIVOT SAZNALA SAM PORODIČNU TAJNU KOJU SU SVI KRILI OD MENE: Od zaprepašćenja sam povraćala i imala noćne more 17:01
Brak i veze SIN I ĆERKA UHVATILI MAJKU (52) U PRELJUBI, A ONDA SAZNALI PRAVU ISTINU OD OCU: Skandalozna priča obišla je svet, a tek onda je usledio šokantni OBRT! 06:40