Roditeljstvo "IMAM ĆERKU, ALI NISAM ZNALA ŠTA JE LJUBAV DOK NISAM RODILA SINA", čula sam da kaže i poželela da joj svu kosu počupam 13:40
Roditeljstvo PROBUDILA SE USRED NOĆI I VIŠE NIJE HTELA DA SPAVA: Očajni roditelji su je obukli, izveli napolje i s porukom u ruci je poslali kod NJEGA! (VIDEO) 08:30
Roditeljstvo DEJANA JE MAMA BEZ RUKU, ALI NOSI SVOJU ĆERKICU I TO OVAKO: Video "Devojke sa krilima" pogledalo je 2,6 miliona ljudi, scena koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (VIDEO) 11:01
Roditeljstvo EMA SE ŠOKIRALA KAD JOJ JE ĆERKA PRIZNALA ISTINU O SEBI: Rekla mi je da se ne oseća kao ljudsko biće i da želi da bude OVO! 10:30
Zanimljivosti PILA JE 80 TABLETA DNEVNO I S MRTVIM SINOM URADILA OVU BIZARNU STVAR: Sve tajne ćerke Elvisa Prislija izlaze na videlo 12:20
Zanimljivosti DA LI ZNATE KAKO IZGLEDA ĆERKA TOME ZDRAVKOVIĆA? Otkrila je neverovatan talenat unuka slavnog boema (FOTO) 12:01
Zanimljivosti MARIJA KILIBARDA OTKRILA ZAŠTO JE ON NIKAD NIJE ZAPROSIO: Atraktivna voditeljka na svet mu je donela ćerkicu, ali još nisu izgovorili sudbonosno "da"! 14:31
Vesti TATA JOJ JE PUSTIO MUZIKU IZ HOROR FILMA: Reakcija devojčice nasmejala sve do suza, OVOME se baš nije nadao! (VIDEO) 11:53
Roditeljstvo GOVORILA JE DA NE ŽELI DECU, PA SVE ŠOKIRALA: Slavna glumica u 47. godini rodila ćerku - danas ne liči na sebe! (FOTO) 17:00
Vesti MAMA I JA SMO IZVADILE SILIKONE IZ GRUDI POSLE 14 GODINA: Katarina pokazala sliku pre operacije - muškarci u TRANSU 07:33
Zanimljivosti MALOLETNA ĆERKA GLUMICE SE OBELEŽILA: Anđelina uradila isto - Breda niko ništa nije ni pitao! 12:30
Zanimljivosti ĆERKA RADMILE ŽIVKOVIĆ JE NJENA SLIKA I PRILIKA: Savet koji je dobila od majke je zlata vredan uvek ga primenjuje (FOTO) 16:10