Zanimljivosti

VRELA MIA se ljubi u peni: Turska gori, fanovi u transu! (FOTO)

Taze venčani mladenci Mia Borisavljević i Bojan Grujić tek su stigli sa odmora u Turskoj odakle su se vratili još umorniji, a kada vidite fotografije, shvatićete i zašto!

17.08.2022 17:30

VRELA MIA se ljubi u peni: Turska gori, fanovi u transu! (FOTO)
instagram-miaborisavljevic

Pevačica Mia Borisavljević je zvanično pre nešto više od mesec dana uplovila u bračne vode sa izabranikom Bojanom Grujićem, a oni su posle venčanja otišli i na pravi odmor kako i dolikuje. Muzički par je zajedno više godina, a ljubav koja je krunisana dvema ćerkama, Teom i Emom je najzad i ozvaničena brakom. Putovanje u Tursku je po svemu sudeći bio u tom slučaju medeni mesec, sa koga su se vratili pre nepuna 24h.

Mia je poznata po izuzetno zgodnom telu i posle 2 porođaja na kome bi joj pozavidele znatno mlađe dame, dok bi se mnoge složile da ni njen sada već zvanični suprug ne izgleda ništa manje atraktivno.

Par je tako u kupaćim kostimima na žurci u peni razmenjivao nežnosti naočigled svih i podgrevao inače usijanu atmosferu.

 

 

Mia je bila u neobičnom bikiniju čiji je gornji deo ide na jedno rame, a trećina što gornjeg što donjeg dela je providna. Ona se uz naočare za sunce koje su pink okvira bez prestanka mazila i ljubila sa taze venčanim mužem, tako da ne čudi da su se odmora vratili umorniji nego što su otišli.

- Pena parti! Sa odmora se vratiti umorni, to nam je moto ovih dana! - napisla je pevačica.

Fotografije zaljubljenog para u peni su za nepun dan doble oko 14.000 sviđanja i pregršt komentara.

- Najlepši ste par na javnoj sceni! -

- Prelepi ste -

- Divni -

- Joj mnogo ti je dobra ova žena! Ne znam šta kuva, ali je dobra! -

 

 

Zalutalo je i par komentara ljubomornih pratilaca koji su Miji poručili da je bolje da se skine gola, što je dokaz da se narodu ne može ugoditi.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)