Film, muzika i pozorište DARA DŽOKIĆ JE BILA UDATA ZA BEOGRADSKOG DASU: Na njene fotografije iz mladosti svi su nemi - jasno je kako je završio u njenim rukama (FOTO) 15:40
Brak i veze JULIJIN MUŽ JE POČEO ČUDNO DA SE PONAŠA: A, onda je pronašla njegovo pismo i srce joj se slomilo! 20:20
Zanimljivosti ZA STOLOM SU SE PONAŠALI KAO SVINJE: Mračne tajne moćne porodice i kako ih je opisala Džeki Kenedi! (FOTO) 18:20
Film, muzika i pozorište SVI SMO JE VOLELI I ZNALI KAO RADU ĐURIČIN, ALI SE NIJE TAKO ZVALA: Ovo je pravo ime glumice koja je ostala upamćena po osmehu! 15:41
Zanimljivosti PRIŠAO MI JE ČOVEK I REKAO: "Gospođo, vaš muž spava sa mojom ćerkom tinejdžerkom" Ovako je prevarena najlepša žena na svetu 13:01
Vesti RAZVELA SAM SE OD NJENOG SINA PRE 16 GODINA, A ONA MI I DALJE OVO RADI: Srpkinja otkrila šta joj bivša svekrva priređuje, ljudi zanemeli! 21:00
Ispovesti ISPOVEST MILENE IZ ZAJEČARA SVE ZAPREPASTILA: Varam muža i nadam se da ću zatrudneti! 21:05
Strast PATILA JE JER JOJ JE UMRO MUŽ, A ONDA ODLUČILA DA VODI LJUBAV SA DRUGOM ŽENOM: Sada tvrdi da im se još neko priključio i usred akcije rekao nešto ZAPANJUJUĆE! 21:30
Ispovesti TRUDNA SAM VOZILA MUŽA KOD NJEGOVOG ROĐAKA, A ONDA SAM SAZNALA KO U STVARI ŽIVI U TOJ KUĆI: Nisam ni spavala, ni jela, ali je usledio još veći ŠOK! 21:20
Vesti VRATIO SE RANIJE SA POSLA I ZATEKAO PETNAESTOGODIŠNJEG SINA SA NJOM! Dok ga je oblivao znoj od gađenja, ona je molila tinejdžera da nastave - sada je u zatvoru! 10:21
Vesti SVI SU MISLILI DA MU JE ŽENA UMRLA ZBOG SRČANOG UDARA: Istraga razotkrila šokantne detalje, otac planirao da isto uradi i ćerki! (FOTO) 20:20
Zanimljivosti TAJNA O MUŽU ATRAKTIVNE VODITELJKE KOJA JE ANI IVANOVIĆ RASTURILA BRAK! Ostavila biznismena zbog Švajnštajgera - nemački mediji u neverici! 13:48