Zanimljivosti

TELO ANE IVANOVIĆ više ne liči na nekadašnje! Ova žena kao da nikada nije ni trenirala, objavila je sliku u bikiniju i pokrenula lavinu komentara! (FOTO)

Ana je okačila reket o klin i posvetila se podizanju dece, a objavila je fotografiju u bikiniju bez filtera i ikakvih intervencija, čime je pobrala brojne simpatije.

08.08.2022 21:00

TELO ANE IVANOVIĆ više ne liči na nekadašnje! Ova žena kao da nikada nije ni trenirala, objavila je sliku u bikiniju i pokrenula lavinu komentara! (FOTO)
FOTO: Profimedia

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović napustila je tenis i rešila da se posveti negovanju sinova Luke (4) i Leona (3) koje je dobila u braku sa nekadašnjim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom. Ona uživa u ljubavi sa proslavljenim Nemcem i u porodičnom životu posvećenom odgajanu dece. Čini se da ona ove godine kao nikada više intimu deli sa svojim pratiocima na Instagramu, gde se često može videti u zagrljaju supruga.

Ani medijsko neeksponiranje ili toliko prija ili mnogo nedostaje, tek ona je juče postavila fotografiju svog tela u minijaturnom bikiniju u krupnom kadru. Ivanovićeva ima 34 godine i dvoje dece koje je dobila u poslednje 4 godine sa razmakom od svega godinu dana. Ipak, primetno je da je nekadašnja teniserka veoma smršala u odnosu na jedro izdanje u kakvom smo imali priliku da je gledamo kada je "vladala" terenima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Njeno telo ne liči na telo žene koja je nekada razmišljala da ceo život posveti belom sportu. Čak bi se mnogi, da ne znaju ko je u pitanju, zapitali da li se ta žena ikada bavila sportom budući da čak više nema ni onako izvajane mišiće kao nekada. Ipak, ona je i dalje izuzetno vitke građe i izgleda prilično mlađe, a posebnu pažnju njenih fanova privukao je i dalje zategnut, ravan stomak.   

- Budi ono što jesi - kratko je poručila ona u opisu fotografije.

Objava je za nepun dan dobila blizu 30.000 sviđanja i više od 200 komentara.

- Toliko si divna, uživaj u danu -

- Ana, volimo te! -

- Predivno telo za jednu mamu -

- Anči, linija ti je zapanjujuća! Ostao sam bez teksta! Zaista treba biti uvek svoj! -

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

- U tvom slučaju ovo je predivno! -

- Upravo si mi objavom ulepšala dan -

- Najlepša si -

- Nedostaješ tenisu -

- Najlepša je prirodna lepota -

- Ubijaš nas fotkama, bravo! -

- Najlepše lice tenisa ikada -

- Svima ovo treba da bude uzor - ređali su se komentari podrške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Dušan

09.08.2022 11:55

Divna je. Šteta što će njena deca biti Nemci.

Pobesneli Laloš

28.01.2023 21:48

Nije što je naša, ali je pravi anđeo. Vi što pišete svašta nemate pojma o lepoti.