Zanimljivosti

DA LI JE OVO ANASTASIJA, ŠTA SE DESILO? Mlada pevačica se potpuno transformisala! (FOTO)

Atraktivna brineta izgleda nikad seksepilnije, a njen najnoviji stil jednostavno ostavlja bez reči.

14.09.2022 13:54

DA LI JE OVO ANASTASIJA, ŠTA SE DESILO? Mlada pevačica se potpuno transformisala! (FOTO)
Tanjug/AP

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović voli da iznenađuje svoje fanove, što je učinila i sada objavom najnovijeg stajlinga na Instagramu koji je mnoge ostavio bez reči. Naime, mnogi bi se složili da atraktivna brineta nikada nije izgledala mlađe i seksepilnije, dok je bilo i onih koji su prokomentarisali da je potpuno neprepoznatljiva. 

Frizura je najočigledniji znak promene. Anastasija je dugu kosu skratila i ponela paž sa šiškama i talase, a ukoliko je u pitanju perika, onda je transformacija kompletna budući da je fantastično urađena. 

Ražnatovićeva stilom podseća na najmodernije dame iz devedesetih budući da i šminka prati taj retro-disko stajling. Ona ima svetlo plavu senku i naočare za sunce, dok se u gornjem delu tela opredelila za maleni top zebrastih nijansi. Pantalone su specifičnog kroja, a kao poseban detalj imaju mrežaste izreze po sredini butina koji se spuštaju duž celih nogu. 

Pevačica je celu kombinaciju zaokružila i belim kaišem s velikom kopčom i crnim sandalama. Anastasijino celo telo bilo je u bakarnim nijansama i presijavalo se, što joj je davalo posebnu senzualnu notu. 

- Ono što znaš ne možeš da objasniš, ali osećaš. Osećao si to celog života - napisla je Ražnatovićeva uz svoju fotografiju.  

U drugom postu koji je objavila dan ranije ona je uz serijal fotografija sa istog snimanja dodala opis:

- Ja sam legalan vanzemaljac -

Fanovi nisu ostali imuni na takvu Anastasijini transformaciju, pa je usledila salva pohvala za izgled.

- Uvek si prelepa, Taso -

- Svaka dužina kose ti odlično stoji! -

- Lutka živa -

- Retko kulturna i divna devojka -

- Svaka tebi čast! -

- Hoćemo novu pesmu! -

- Najlepša -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)