Vesti OVAKO JE NENAD OSVOJIO NATAŠU NINKOVIĆ: Odmah je prepoznao njenu slabost, posle toga više ništa nije bilo isto! (FOTO) 18:05
Film, muzika i pozorište IMA 95 GODINA, A NE STAJE, LEGENDARNA MIRA BANJAC OTKRIVA TAJNU SVOJE DUGOVEČNOSTI: Za mene posao nije kuluk, nego najbolja terapija 18:00
Film, muzika i pozorište PIXAR STUDIO DONOSI "ELIO", ANIMIRANI FILM ZA SVE OD 7 DO 77 GODINA: Mirka Vasiljević je samo jedna od mnogih, koja je pozajmila svoj čarobni glas za ovo ostvarenje! (FOTO, VIDEO) 17:30
Film, muzika i pozorište NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA NE ZABORAVLJA STUDENTSKE DANE U MALENOJ SOBICI: Džem i ajvar smo držale na terasi - drugarica i ja smo imale pravo na dve police u frižideru! 18:01
Film, muzika i pozorište BRANKICA JE BILA NAJLEPŠA SRPSKA GLUMICA, PA JE NESTALA: Evo gde je danas i kako izgleda bivša devojka Miloša Bikovića! 10:20
Citat dana Nisam više skromna. Muka mi je od skromnosti. Treba li da mi bude žao što sam bogata, što sam udata za filmsku zvezdu, što ne izgledam loše? Ne, neću da se izvinjavam 14:51
VIP saveti ŠTA JEDE JELISAVETA ORAŠANIN, PA IMA OVAKVE NOGE?! Gazi četvrtu deceniju, dva puta se porađala, a nove fotke ostavljaju bez daha 11:11
Zanimljivosti POSLE OSAM GODINA VEZE I VERIDBE, SLAVNA GLUMICA OSTAVILA MILJENIKA SRPKINJA: Dobro upućen izvor otkrio šta je prethodilo razlazu koji je šokirao svet! 10:20
Foto dana Anđelina Džoli slavi 50 rođendan - razvodila se 8 godina, muža varala sa ženom i važi za holivudsku divu 11:52
Zanimljivosti TANJA BOŠKOVIĆ NIKAD NIJE ZABORAVILA OVU OČEVU LEKCIJU: Cedulja pored sata sa njegovom porukom zauvek joj je promenila život! 14:30
Zanimljivosti DRASTIČNA TRANSFORMACIJA GLUMICE I RIJALITI ZVEZDE: Fanovi u šoku, svi pitaju - ko je ovo?! (FOTO GALERIJA) 14:02
Zanimljivosti HALE BERI SE POJAVILA U NEOČEKIVANOM IZDANJU: Posle dana raskoša i glamura, njen stajling je toliko jednostavan da su svi morali da ga slikaju (FOTO) 16:31