Zanimljivosti ČUVENA GLUMICA SE POVUKLA U ILEGALU, ALI SADA SE POJAVILA I SVIMA ODUZELA DAH: Posvetila se deci i niko nije očekivao da vidi OVO! (FOTO) 18:01
Zanimljivosti ODGAJAO ME JE ON, ALI OD DETINJSTVA SAM ZNALA DA NEŠTO NIJE U REDU - slavna glumica otkrila jezivu porodičnu tajnu! Kad je napunila 20 život joj se okrenuo naopačke! 16:35
Zanimljivosti NIKOL KIDMAN DOŽIVELA EPSKI PEH NA CRVENOM TEPIHU - sklonio se pramen kose, a ono što je izvirilo, sve je prenerazilo! Ljudi se u neverici pitaju šta će joj to?! (FOTO) 11:47
Zanimljivosti OMILJENU GLUMICU MUŽ JE PREGAZIO KOLIMA - 4 DANA JE LEŽALA U BOLNICI, SVE SE KRILO OD JAVNOSTI! Ali to nije bio kraj njenoj neopisivoj tragediji, evo gde je DANAS! (FOTO) 16:20
Citat dana "Ne možete da dopustite ljudima da svojim mišljenjima, komentarima i odlukama remete ono kako se vi osećate" 17:50
Zanimljivosti SELMA HAJEK SA 58 GODINA IZGLEDA KAO GROM: Najnoviji video "ruši" društvene mreže, glumica nikad provokativnija i kao od majke rođena, FANOVI U TRANSU! (VIDEO) 21:40
Zanimljivosti I ATRAKTIVNA SRPKINJA NA KANSKOM FESTIVALU! 39 godina mlađa devojka Lazara Ristovskog pokazala kako se ona stilizovala za ovo mesto o kom sad bruji čitav svet! (FOTO) 15:30
Zanimljivosti EVA LONGORIJA PREOZBILJNO SHVATILA MODNI ZADATAK U KANU, ALI FANOVI NEZADOVOLJNI: "Lutko, možeš ti to i bolje!" (FOTO) 22:55
Zanimljivosti JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA POKAZALA GRUDI - bretele se spustile, svima popadale vilice! Ovaj prizor nema ko nije jedva dočekao! (FOTO) 17:32
Zanimljivosti AMBER HERD POSTALA MAJKA! Zbog optužbi na račun Džonija Depa i tvrdnji da ju je tukao i silovao flašom bila je najomraženija na svetu, a sada je našla mir! (FOTO) 18:20
Psihologija ŠTA KADA OSTARIM I ODRAZ U OGLEDALU PRESTANE DA MI SE SVIĐA? Odgovor Monike Beluči na ovo pitanje napišite na zidu preko puta kreveta i SVAKI dan ga čitajte! 07:30