Zanimljivosti

VRAĆAJU SE ČIZME KOJE OBOŽAVAMO! Stajling mlade glumice Zendeje ostavlja bez daha, ovako ćete na ulici UVEK PRIVLAČITI SVE POGLEDE! (FOTO)

Jesen uveliko kuca na vrata, a Srećna Republika vam donosi 3 kombinacije mlade glumice koje su idealne za kišne dane.

16.09.2022 19:00

VRAĆAJU SE ČIZME KOJE OBOŽAVAMO! Stajling mlade glumice Zendeje ostavlja bez daha, ovako ćete na ulici UVEK PRIVLAČITI SVE POGLEDE! (FOTO)
instagram-zendaya

Septembar polako ulazi u drugu polovinu, a to znači da je došlo vreme da vaše omiljene sandale sklonite i napravite mesta za čizme. Vremenska prognoza nas je već opomenula da je jesen uveliko na pragu i da ćemo ponovo preokrenuti garderober.

Međutim, mnoge dame koje drže do mode i stila, često se preterano ne opterećuju vremenskim nepogodama, pa su spremne i da eksperimentišu, a među njima je i mlada holivudska zvezda Zendeja. Ona je ovih dana pokazala kako bi trebalo da izgleda svaka dobro obučena mlada žena, ponevši čizme koje već nekoliko sezona ne izlaze iz mode, a koje će, kako stvari stoje, i ove jeseni biti apsolutni "in".  

Zendeja, inače, ume da zablista i na crvenom tepihu, dok van njega daje prednost komfornoj obući. U najnovijoj takvoj kombinaciji za šetnju po gradu viđena je u dugoj crnoj haljini bez rukava, koja je asimetričnog kroja kako bi do izražaja došle noge. Uz nju je mlada glumica obula čizme koje imaju veliku ravnu platformu. One, posebno ukoliko su do kolena, možda na prvi pogled deluju preterano sportski i neženstveno, ali izgleda da Zendeja ume da spoji nespojivo.

Glumica je celoj kombinaciji dodala i naočare za sunce i sat. Kosu je digla u punđu, a na licu joj je blistao osmeh.

Atraktivna brineta voli i čizme na štiklu, tako da smo mogli da je vidimo kako je prošetala crni kožni mantil ispod koga je imala crnu haljinu sa čipkom po porubu. Nju je uparila uz crne kožne gležnjače visokih tankih potpetica.

Nešto elegantnije izanje koje se mnogima najviše dopalo jeste upravo ono gde je Zendeja ponela bordo kožni mantil. Njega je uparila uz kožne čizme identične nijanse, a koje imaju visoke štikle i špicastog su vrha.

Koja god da vam se njena jesenja odevna kombinacija najviše svidela, jedno je sigurno, a to je da morate da napravite mesta u cipelarniku za čizme, već sada.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)