Zanimljivosti

Iva Štrljić OTKRILA DUGE NOGE, ali ne i šta snima! (FOTO)

Zgodna glumica zablistala u punom sjaju na promociji nove serije koja startuje od sutra na malim ekranima!

11.09.2022 20:00

Iva Štrljić OTKRILA DUGE NOGE, ali ne i šta snima! (FOTO)
Tanjug / Jadranka Ilić

Glumica Iva Štrljić ćerka legendarnog glumca Milana Štrljića odrastala je sa tatom na filmskom setu i sa mamom u baletskoj sali, pa je gluma sasvim logičan splet okolnosti. Izgleda da glumica ume dobro da čuva tajnu, pa je tek pre 2 dana na Instagramu objavila da startuje na malim ekranima nova serija u kojoj ona tumači jedan od likova. 

Iva je pre par sati objavila post na Instagramu na kome izgleda senzacionalno i veoma glamurozno. Početak novog serijala je razlog ovome, a ona je to vešto tek prekjuče najavila.

- Promocija naše nove serije "Od jutra do sutra" je pravi razlog za svečano raspoloženje i raskošan stil -

 

 

Štrljićeva je ovde vidno promenila šminku. Mnogima je ona sinonim za crveni ili drugi karmin upečatljive jake nijanse. Ona ovoga puta nosi sjaj u boji kože i srebrnu senku koja je posebno istakla njene crte lica koje je bronzer upotpunio. Glumica kosu već duže vreme nosi u vidu ravnih šiški i dugih plavih lokni, a ona joj je preksinoć posebno došla do izražaja.

Haljina je sve ostavila bez daha. Ona je kabaretskog kroja i dezena. Gore je u vidu korseta bez bretela koji Ivi savršeno pristaje. Kreacija prati liniju tela i ona je delom u boji kože, ali preovlađuje srebrna boja sa mnoštvom cirkona i visećih perli. Toaleta je mini, dok samo u predelu desnog kuka ima duže rese i perle koje dijagonalno padaju. Ivine duge noge su u njoj posebno došle do izražaja, a kako bi srebrna haljina ostala upečatljiva, Štrljićeva je uz nju uparila krem salonke.

 

 

Mreže su ostale usijane posle ove Ivine objave.

- Jedna prelepa dama -

- Pozdrav našoj najlepšoj umetnici -

- Ivo, ti sve lepša i lepša! -

- Preslatka si! -

- Zgodna i veoma privlačna dama -

- Zaljubljen sam u tvoju raskošnu kosu -

- Lejdi Iva, ovaj stajling je zapanjujući! -

- Kakav seksipil, stas, figura -

- Lepotice, fasciniraš izgledom -

- Predobra haljina -

Kako se vama dopata Iva u ovoj scenskoj toaleti i da li biste i vi ponele sličnu haljinu?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)