Zanimljivosti

GABRIJELA SPANIĆ TRANSFORMISANA! Šokantna promena latino lepotice koju smo obožavali, znalo se da se operisala, ali njeni novi snimci šokiraju! (FOTO/VIDEO)

Ona je žarila i palila devedesetih godina, a godinama kasnije se ispostavilo da joj je privatni život interesantniji i burniji od sapunica u kojima je glumila.

09.10.2022 15:14

GABRIJELA SPANIĆ TRANSFORMISANA! Šokantna promena latino lepotice koju smo obožavali, znalo se da se operisala, ali njeni novi snimci šokiraju! (FOTO/VIDEO)
Prntscrn/YouTube

Gabrijela Spanić (48) (po nekim transkripcijama Spanik) bila je jedna od napopularnijih glumica latino-serija devedesetih godina, a osvojila je i gledaoce širom naše zemlje pre svega telenovelom “Zlobnica”, ali ubrzo posle toga i mnogim drugim. U vreme kada je naše prostore osvajala lepotom i zanosnim fizičkim izgledom i oblinama, objavljena je i činjenica da vodi poreklo s Balkana. Zapravo, ona je rođena u Venecueli, ali joj je otac Hrvat, a ono što je najzanimljivije jeste da je na kraju život ipak nastavila u Meksiku gde se preselila zbog siromaštva u domovini. U Meksiku je stekla planetarnu slavu. 

Gabrijela u “Zlobnici” tumači 2 lika budući da u seriji ima i zlu sestru bliznakinju. Interesantno je da i u privatnom životu Gabrijela ima sestru bliznakinju, Danijelu.

Ni 24 godine posle čuvene telenovele Gabrijela ne prestaje da intrigira svetsku javnost. Ona je prvo krenula na studije psihologije, za koje je ubrzo shvatila da nisu za nju pa se okušala u manekenstvu. To je ono što joj je otvorilo vrata za učešće na mnogim takmičenjima lepote, a potom i u serijama. Prekretnica se dogodila davne `92. kada je učestvovala na izboru za Mis Venecuele.

Ta činjenica jasno govori u prilog tome koliko je bila lepa, ali vremenom su godine učinile svoje, pa je Gabrijela rešila da se podvrgne plastičnim operacijama. Mnoge je ta činjenica veoma razočarala budući da latino lepotica sada po mišljenju mnogih izgleda starije nego što jeste, "a i naliči svim onim ženama koje su zbog intervencija postale poput plastičnih lutki". 

S druge strane, Gabrijela za kritike tog tipa nikad nije mnogo marila, pa se nije libila da na Instagramu objavljuje snimke iz kozmetičkih studija u kojima su joj u lice ubacivani botoks i hijaluronski fileri. 

 

 

 

 

- Imala si lice anđela, a upropastila si ga -

- Sa nekom borom više bi izgledala mnogo lepše, nego sa tim razvučenim veštačkim licem -

- Plastičnim operacijama dobila si izgled džokera -

- Tužno je videti da se tako lepa žena uništila usled previše operacija -

- Izgledaš kao plastična lutka - glase samo neki od komentara Gabrijelinih razočaranih fanova kojima je svakodnevno izložena na Instagramu. 

Naravno, ima i onih koje Gabrijelin izgled, imajući u vidu njene godine, sada ne razočarava, beć upravo suprotno. Oni je obasipaju komplimentima i navode kako uprkos svemu što je u životu preživela ona i dalje "izgleda kao boginja". 

 

 

A istina je da je Spanićeva imala zaista buran privatni život. Naime, njen bivši suprug Migel de Leon sa kojim je bila od `96. do 2002. je posle kraha braka sa njom utehu pronašao u njenoj sestri bliznakinji, Danijeli. Danijela je pak tokom trudnoće završila u komi u kojoj je bila čak 3 godine, a sve to uticalo je da sestre godinama budu na ratnoj nozi. Mediji i dalje prepričavaju i kako je Gabrijela iz kuće izbacila i majku i brata kada je shvatila da su i dalje u kontaktu sa njenom sestrom.

Gabrijela je 2008. godine dobila sina iz veze koju nije želela da nastavlja, pa je sina Gabrijela de Hesusa odlučila da podiže samostalno.

Pre nekoliko godina optužila je svoju kućnu pomoćnicu Mariju Seleste Fernandes da truje nju i njenog sina. Ta žena je ubrzo završila u zatvoru, gde je provela 7 godina. Puštena je tek kada je odbrana nakon duge borbe dokazala da u krvi Gabrijele, kao i u i krvi njenog sina nikada nisu zvanično pronađene sumnjive supstance. Gabrijela je, s druge strane, tvrdila da je Marija odrastala na latino-serijama i da ju je godinama pratila, pa čak i proganjala sve dok joj se nije ispunio san da uđe u njenu porodicu. 

Međutim, Gabrijelin sin koji je u vreme dolaska Marije imao 4 godine, počeo je da se žali na česte bolove u stomaku, čime je klupko navodno počelo da se odmotava. Gabi je tvrdila da je ona izbegla trovanje jer se uglavnom hranila van kuće. 

Spanićeva je poslednju seriju snimila 2014. godine, ali ni u njoj nije imala glavnu ulogu. U međuvremenu se posvetila pevačkoj karijeri i imala nastupe širom sveta, a autorka je i knjige recepata. 

 

Osim toga, Gabrijela se po prestanku snimanja telenovela okušala i u rijalitijima, pa je tako u serijalu "Kuća slavnih" otkrila šokantno iskustvo.

- Jednom sam bila sa muškarcem za kog se ispostavilo da je gej. To je bilo pre milion godina. Nikada ne bih posumnjala da ima sklonosti ka suprotnom polu. Umem to da prepoznam i mogla bih da se zakunem da on nije jedan od njih. Pa ipak, kada sam se jednom vratila sa snimanja neplanirano ranije, zatekla sam ga kako se ljubi u stanu sa drugim muškarcem - ispričala je tada Gabrijela. 

Kako je otkrila, sa tim čovekom se zabvaljala čak pola godine. 

- Bio je izrazito muževan, strastven, mišićav, nisam primetila nijedan jedini signal koji bi mi ukazao na to da je homosekusalac. Posle toga sam bila zapanjena, to je za mene bila prava trauma - priznala je ona. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Globoplay (@globoplay)

Inače, glumičin profil na Instagramu i danas obiluje isečcima iz serije "Zlobnica", pa je jasno da popularna Gabrijela i te kako to ostvarenje smatra svojim najvećim uspehom kada je u pitanju profesionalna karijera, iako se snimanje odvijalo skoro pre tri decenije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)