Zanimljivosti

Megan Markl ni po koju cenu NEĆE DOZVOLITI DA se princ Hari pojavi na sudu! Nova drama u kraljevskoj porodici!

Skandalozna vojvotkinja od Saseksa koju polusetra goni po sudu od marta ove godine, daje sve od sebe da tužbu poništi, a i da se njen suprug Hari ne pojavi kao svedok na suđenju!

06.10.2022 15:23

Megan Markl ni po koju cenu NEĆE DOZVOLITI DA se princ Hari pojavi na sudu! Nova drama u kraljevskoj porodici!
Ap photo

Samanta Markl, polusestra problematične Megan Mark, podnela je tužbu protiv vojvotkinje od Saseksa marta 2021. godine zbog navodnih “laži” koje je Megan iznela tokom intervjua sa Oprom Vinfri. Samanta takođe smatra da je oklevetana i u knjizi "Finding Freedom". U ovoj autobiografiji Saseksovih, koncentrisanoj na njihov beg iz britanske kraljevske porodice, opšte je poznato da su neki detalji došli i od same Megan. Smatra se da ih je ona plasirala preko tadašnjeg sekretara za komunikacije Saseksovih, Džejsona Knaufa. Knauf je u vezi sa tim već i svedočio na sudu u nevezanom slučaju. 

Samanta je ovaj put otišla korak dalje, pa je uputila sudu zahtev za pozivanjem 19 ljudi koji bi trebalo da na sudu daju izjave, a sve u vezi sa njenom tužbom protiv polusestre Megan. Među nekolicinom potencijalnih učesnika koji bi trebalo da se nađu na sudu u vidu svedoka je i princ Hari, kao i Meganin otac Tomas Markl, njena majka, Opra Vinfri i niz novinara. Advokatski tim vojvotkinje od Saseksa garantuje da će Megan učini sve kako se Hari ne bi pojavio na suđenju.

Foto: Profimedia,Tanjug/AP

Megan i Samanta Markl

Megan je tokom intervjua Opri rekla da je "odrasla kao jedinica" iako ima polusestru Samantu i polubrata Tomasa, što je Samantu najviše pogodilo.

- Meganina izjava da je "odrasla kao jedinica” očigledno nije trebalo da bude iskaz objektivne činjenice da nije imala rođenu braću i sestre ili polubraću i polusestre. Međutim ta percepcija je sama po sebi neutuživa. Teško je zamisliti ličniji, subjektivniji osećaj od onoga kako neko gleda na sopstveno detinjstvo - obrazložio je vojvotkinjin pravni tim na čelu sa advokatom Majklom Kampom

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl se osećala kao jedinica

Advokat Kamp takođe tvrdi da su Meganini komentari u intervjuu s Oprom zaštićeni Prvim amandmanom Ustava SAD. Navodi se i da su tvrdnje polusestre da je Megan odgovorna za deo teksta u knjizi "Finding Freedom" samo “pokušaj spasavanja slučaja koji je na krhkim nogama”. Kamp smatra da s obzirom na to da Megan nije pisala knjigu, ona ne može nikako ni da bude odgovorna za njen sadržaj.

- Samantin slučaj je bez ikakve osnove i u ovom trenutku suđenje bi bio nepotreban spektakl i gubitak vremena, novca i resursa obeju stranaka - navodi se iz pravnog tima vojvotkinje od Saseksa.

Ap photo

Megan Merkl uvek uz princa Harija

Mediji pišu kako će Megan definitivno učiniti sve da do suđenja uopšte i ne dođe, a ako se ono i dogodi učiniće da njen suprug Hari ne učestvuje u davanju iskaza ili svedočenju, prenosi Magazin Hello.

Princ Hari i Megan Markl takođe su izostavljeni i iz novog zvaničnog kraljevskog porodičnog portreta. Posle smrti kraljice Elizabete II na novom portretu su kralj Čarls III koji je pozirao sa suprugom Kamilom i princom i princezom od Velsa, Vilijamom i Kejt Midlton.

Nekoliko dana nakon što je kraljevski portret objavljen na zvaničnom Instagram nalogu Bakingemske palate, na društvenim mrežama osvanule su nove fotografije Harija i Megan. Fotograf Majsen Hariman na svom profilu na Instagramu je prvi objavio nove slike odbeglog princa i njegove supruge. Fotografije su nastale prošlog meseca na samitu One Young World u Mančesteru, na kojem je Megan održala i govor. 

Pratioci su prokmometarisali da su svi članovi kraljevske porodice u crnom ozbiljnom odelu, dok je jedino Megan u vrišteće-crvenoj boji.

- Slučajnost ili ipak ne? - zapitali su se mnogi od njih.

BONIUS VIDEO:

Komentari (0)