Zanimljivosti

PRAVNE MUKE MEGAN MARKL: Vojvotkinja poriče optužbe svoje polusestre!

Iako je Samanta Grant Markl rešila da presavije tabak i svoju mnogo poznatiju sestru tuži za, kako ona kaže, laži iznete u intervjuu sa Oprom Vinfri, čini se da Megan ne vidi stvari istim očima.

28.07.2022 14:00

PRAVNE MUKE MEGAN MARKL: Vojvotkinja poriče optužbe svoje polusestre!
Foto: Profimedia,Tanjug/AP

Pre nekoliko godina je odjeknula vest da Megan Markl (40) ima polusestru sa kojom je u zategnutim odnosima. I ne samo to, već se i sude. Starija sestra Samanta Grant Markl (57) ju je optužila da je u čuvenom intervjuu sa Oprom Vinfri slagala i iznela tvrdnje kako je odrastala na ivici siromaštva i to kao jedinica. Mlađa sestra Megan Markl, svetu poznatija i kao supruga princa Harija i vojvotkinja od Saseksa se izgleda i nije nešto naročito potresla. Portal Srećna Republika otkriva kako je njen pravni tim reagovao na ove optužbe.

Naime, Meganin tim advokata se napokon detaljnije oglasio rekavši da Samanta nema osnova za tužbu, budući da je izjava njihove klijentkinje o odrastanju kao jedinice izvučena iz konteksta. Oni tvrde da je tom rečenicom u intervjuu ona iznela samo svoj subjektivni osećaj, a ne objektivnu činjenicu i da to ne opovrgava realno stanje stvari, po kojem vojvotkinja ima ima polustestru Samantu i polubrata Tomasa Markla Juniora. Ovo su deca iz prvog braka njenog oca Tomasa Markla Seniora sa Roslin Markl. Podsećamo, Megan je dete iz braka Tomasa Markla Seniora i Dorije Ragland.

 

 

Osim optužbi za lažni iskaz, Samanta je tužila sestru i zbog informacija iznetih u knjizi autora Omida Skobija pod imenom „Finding Freedom“ („Pronalaženje slobode“), koju ona smatra „knjigom laži“. Budući da je Skobi Meganin blizak prijatelj i zvanični biograf, Samanta tvrdi da su informacije iznete u knjizi netačne.

Sa druge strane, pravni tim vojvotkinje od Saseksa smatra da osnova za tužbu nema jer sama vojvotkinja nije autorka tog dela, reči u knjizi nisu njene, već je ona bazirana na njenim subjektivnim sećanjima o detinjstvu i odrastanju, piše portal Dejli Mejl

Stoga, advokati su ostali pri tome da su ove optužbe neosnovane i da će im pripisati najmanji mogući nivo važnosti i pažnje. Pisac Omid Skobi je takođe odbacio ove optužbe. Smatra se da su se sestre poslednji put videle 2008. godine, a njihov konflikt je postao javan 2017. godine, nakon Meganine i Harijeve veridbe.

U prilog činjenici da Samanta i te kako ima šta da zameri svojoj mlađoj sestri govori i to da je 2021. godine objavila knjigu pod nazivom „The Diary of Princess Pushy's Sister”, u prevodu “Dnevnik sestre nafurane princeze”. U kom grmu leži istina, samo će vreme i sud pokazati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)