Zanimljivosti

ŠTA TO RADI MALI PRINC DŽORDŽ NA VIMBLDONU, svet u šoku?! Nove roditeljske nevolje za princa Vilijama i Kejt Midlton, OVO JE MALO KO PRIMETIO! (FOTO)

Iako mnogi smatraju da se na decu vojvode i vojvotkinje od Kembridža stavlja veliki pritisak, drugi misle da mališanima nedostaje elementarno kućno vaspitanje, a evo zbog čega se takva polemika razvila na društvenim mrežama.

12.07.2022 11:05

ŠTA TO RADI MALI PRINC DŽORDŽ NA VIMBLDONU, svet u šoku?! Nove roditeljske nevolje za princa Vilijama i Kejt Midlton, OVO JE MALO KO PRIMETIO! (FOTO)
Tanjug/AP

Ceo svet se ili smejao ili čudio ponašanju malenog britanskog princa Luisa (4), najmlađeg sina vojvode i vojvotkinje od Kembridža, princa Vilijama i Kejt Midlton, tokom proslave kraljičinog jubileja. Njegove face i isplažen jezik su obišli svet, ali izgleda da je sada došao red da njegov stariji brat, princ Džordž (8), bude uhvaćen u nestašluku. 

Naime, Kejt i Vilijam su svoje najstarije dete poveli na muško finale teniskog turnira u Vimbldonu, odakle su iz svoje lože posmatrali teniske bravure Novaka Đokovića i Nika Kirijosa. U jednom trenutku kamera je uhvatila princa Džordža, koji je sedeo između mame i tate, kako gura prst u nos.

Uredno očešljan i sređen, mališi je izgleda teniski meč bio dosadan, pa se bacio na "rudarenje" po nosiću, a mama Kejt je to krajičkom oka spazila i napravila grimasu koja jasno pokazuje da joj se taj potez nimalo nije dopao. Nešto kasnije, izgleda da je i tata Vilijam shvatio "koliko je sati", pa se na jednoj slici vidi kako mama i tata u isto vreme prekoravaju dečaka koji, kao i svako dete, pokušava da nađe opradvanje za svoje ponašanje.

Naravno, fotografija zamišljenog dečaćića s prstom u nosu je za sekund obišla svet, a najzabavniji deo cele situacije su komentari kosrisnika društvenih mreža. Na Instagramu, ljudi su se podelili u dva tabora, na one koji malenog princa brane i na one kojima je ovakvo ponašanje neprihvatljivo. U svakom slučaju, duhoviti komentari nisu izostali ni ovaj put.

Tanjug/AP

Kejt i Vilijam "grde" Džordža

Mnogi su napisali da je Džordž dete kao i svaki njegov vršnjak, te da je za decu tog uzrasta takvo ponašanje sasvim normalno. Neki su istakli da nije primereno da odrasle osobe komentarišu i rugaju se ponašanju jednoh deteta, dok su treći zamolili korisnike društvenih mreža da ostave plemićku decu na miru i da ih puste da imaju normalno detinjstvo, koliko god je to moguće.

Sa druge strane, bilo je onih koji su napisali kako je ponašanje deteta nevaspitano, da je to što radi grozno i da se dečak ne ponaša prefinjeno kako bi trebalo u skladu s kraljevskim kodeksom ponašanja. Ipak, apsolutno su prednjačili duhoviti komentari koji su se trudili da opuste atmosferu napetu od internet prepirki i od svega naprave štos.

- To što on iskopa vredi više od celog mog života - napisao je jedan korisnik.

- Nadam se da je prst obrisao o Vilijama - našalio se drugi gledalac.

- Koliko god novca da imaš, uvek možeš da iskopaš još malo zlata - prokomentarisao je treći pratilac.

- Samo napred, dečko - dodao je četvrti korisnik.

- Nemojte previše da zabadate nos u njihova posla i da ih čačkate - šaljivo je zaključio četvrti gledalac.

U svakom slučaju, deca će se uvek ponašati kao deca, bilo da su obična ili kraljevska. To je deo njihovog odrastanja. Jedno je sigurno, život sa njima nikada nije dosadan, sa time bi se sigurno složili i vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)