Zanimljivosti

Iskopirajte PLEMSTVO: Stajling kraljice i princeza oduševio svet! (FOTO)

Kraljica Španije i njene ćerke izgledale su prelepo u živopisnim i jarkim bojama dok su prisustvovale godišnjoj regionalnoj svečanosti u katedrali Santjago de Kompostela.

27.07.2022 17:00

Iskopirajte PLEMSTVO: Stajling kraljice i princeza oduševio svet! (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Kraljica Leticija (49) je nedavno prisustovala svečanosti u prestonici Galicije na severozapadu Španije. Ona se na ovoj religioznoj proslavi pojavila u društvu ćerki, princeze Leonor od Španije (16), princeze Sofije od Španije (15) i svog supruga, kralja Felipea (54).

Ova četvoročlana kraljevska porodica je izgledala izuzetno glamurozno, a princeze su šetajući gradom prikazale svoj lični stil, koji su, po svemu sudeći, nasledile od majke. Portal Srećna Republika vam otkriva tajne njihovog stajlinga.

Mlađa princeza Sofija se odlučila za lepu bebi plavu haljinu brenda “Bruna” i ravne baletanke u istoj nijansi, a gornji deo kose joj je bio sklonjen sa lica. Njena starija sestra Leonor nosila je roze i crvenu haljinu brenda “Cayro”, koja je bila A kroja i midi dužine. Kosa joj je bila puštena, a obula je bež sandale na nisku štiklu sa zatvorenim prstima.

Kraljica Leticija je odabrala haljinu brenda “Vogana” u narandžastoj boji, koja je bila strukirana ispod grudi, a svetlosmeđu torbicu brenda “Carolina Herrera” je uklopila sa antilop sandalama na štiklu u kamel boji. Blago talasasta kosa joj je bila puštena i sklonjena iza ušiju. Španska kraljica je šminku svela na minimum i svima pokazala svoju prirodnu lepotu.

Ni ponosni suprug i tata nije zaostajao po stilu, piše portal Dejli Mejl. Naime, kralj Felipe je izgledao zaista elegantno i otmeno u teget odelu, koje je upario sa svetloplavom košuljom i kravatom i klasičnim teget cipelama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)