Zanimljivosti

OTKRIVENA tajna VITKE LINIJE kraljice Leticije

Za neke možda premršava, ali zdrava. Uvek sa odevnim izdanjem koje joj savršeno pristaje, a opet jede dovoljno. Bar tako kaže kraljica Leticija koja ima vitku liniju zahvaljujući jednostavnoj ishrani i određenim navikama.

22.06.2022 15:00

OTKRIVENA tajna VITKE LINIJE kraljice Leticije
shutterstock.com

Španska kraljica Leticija svakodevno iznenađuje svojim prefinjenim i odmerenim odevnim kombinacijama. Međutim, ništa manje važna činjenica je da ona izgleda sjajno i fit u 49. godini života i da se brine o svom izgledu kroz ishranu i vežbanje.

Na pragu šeste decenije ona jednako dobro izgleda kao i onda kada se pojavila u javnosti tokom 90. godina na malim ekranima kao novinarka. Ako tome još dodamo da je rodila dvoje dece, kraljičin izgled je vredan svakog poštovanja i divljenja.

Iako su je mnogi prozivali zbog svog mršavog izgleda, kada se pridružila kraljevskoj porodici, ona je uvek isticala da zaista mnogo jede, ali da je njen tip građe jednostavno takav.

 

 

Bez alkohola, uz mediteransku hranu i Perikone dijetu

Uprkos tome što je kralj Filip odličan poznavalac vina i drži privatni vinski podrum u palati, njegova supuga strogo izbegava alkohol, pa je to često i problem kada su zdravice u pitanju. Iako mnogi nutricionisti i lekari savetuju čašu vina, koja povoljno utiče na zdravlje, prema „Healtlajnu“ izbegavanje alkohola je odličan način za mršavljenje, jer su alkoholna pića visokokalorična i imaju i hranljive sastojke.

 

 

Kraljica Leticija je, bar prema rečima kraljevskih izvora, verna mediteranskoj ishrani i Perikone dijeti. Tokom jedne od poseta školama u Španiji, kraljica je otkrila da njena omiljena hrana uključuje voće, povrće, salate i pire. Maslinovo ulje, jaja i riba su takođe nezaobilazni u njenoj ishrani.

Perikone dijeta, koje se navodno Leticija pridržava uključuje proteine, povrće bez skroba, orašaste plodove i integralne žitrice i ona je vrlo slična mediteranskoj ishrani. Kraljica takođe izbegava šećer i gotova jela kao i pice.

 

 

Ona je vrlo disciplinovana i kada je vežbanje u pitanju pa svoje slobodno vreme provodi u teretani. Prema rečima jednog njenog bliskog prijatelja, joga i podizanje tegova su među njenim prioritetima i vrlo je istrajna u onome što želi da postigne. Neretko se dešava da joj se u toj rutini pridruži i kralj.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)