Zanimljivosti

Evo kako sada izgleda Penelope Kruz! A tek pored kakvog dase se pojavila, ŠTA KAŽETE NA OVAJ PAR?

Jedna od nekada najpopularnijih glumica čak i u petoj deceniji ostavlja bez daha, posebno kada joj se na crvenom tepihu pridruži i frajer vrele španske krvi!

19.06.2022 16:00

Evo kako sada izgleda Penelope Kruz! A tek pored kakvog dase se pojavila, ŠTA KAŽETE NA OVAJ PAR?
Tanjug/AP

Neodoljiva Penelope Kruz (48) je oduvek bila poznata po svojoj vrcavoj naravi i temperamentu. Na svečanim dešavanjima je uvek uspevala da privuče pažnju svojim damskim izdanjima, ali je,čini se, u poslednje vreme sve manje prisutna u javnosti. Portal Srećna Republika vam iz tog razloga otkriva kako ljupka Špankinja danas izgleda i ko joj je nedavno bio pratilac na crvenom tepihu.

Naime, slavna glumica se pojavila na premijeri svog filma “Zvanična konkurencija” u okviru Trajbeka filmskog festivala koji se održava u Njujorku. Ona je tom prilikom zasijala u dugoj crnoj haljini sa šljokicama, delu francuske modne kuće “Chanel”.

Oplemenila je svoju impresivnu toaletu zlatnom čoker ogrlicom optočenom dijamantima, koja je takođe iz asortimana poznatog francuskom brenda, budući da je ova dama njihov ambasador. Uz crnu torbicu i diskretnu šminku, Penelope je blistala u zagrljaju jednog Španca.

Ukoliko ste pomislili da se radi o njenom suprugu, glumcu Havijeru Bardemu (53), prevarili ste se. U pitanju je jedan drugi španski dasa, njegov kolega Antonio Banderas (61). Naime, talentovani umetnici zajedno glume u komediji čijoj premijeri su prisustvovali, pa se ni ne bi trebalo čuditi što su na ovaj crveni tepih došli zagrljeni.

Njima ovo svakako nije prva saradnja, budući da su zajedno već snimili filmove “Slučajni ljubavnici” iz 2013. godine i “Slava i bol” iz 2019. godine. Ipak, uvek je lepo videti ove umetnike kako dele veliki ekran, budući da je glumačka hemija među njima neporeciva. A ni a crvenom tepihu uopšte ne izgledaju loše!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)