Zanimljivosti

Da li se sećate KRISTAL iz "DINASTIJE", droga, depresija i estetske operacije su je uništavale! Evo kako sada izgleda!

Glumica Linda Evans je pored uloge slavne plavuše u seriji gledanoj širom sveta, poznata i po seriji skandala, a danas je verovatno ne biste ni prepoznali.

20.06.2022 14:05

Da li se sećate KRISTAL iz "DINASTIJE", droga, depresija i estetske operacije su je uništavale! Evo kako sada izgleda!
youtube/printscreen- ForeverCarrington

Holivudski način života neumitno u jednom trenutku sustigne sve one koji mu se prepuste, pa ni glumica Linda Evans nije izuzetak. Prelepa nežna plavuša uskoro će proslaviti svoj 80. rođendan, ali bi je danas na ulici malo ko prepoznao.

Ta umetnica nagrađena “Zlatnim globusom” postala je svetski omiljeno lice 80-ih godina, kada se svakodnevno smešila (i plakala) na malim ekranima igrajući u seriji “Dinastija”. Nakon toga je život ove neporecivo prelepe dame doživeo pravi sunovrat, a portal Srećna Republika vam donosi njenu životnu priču i otkriva vam kako ona danas izgleda.

Naime, svi smo Lindu Evans upoznali kao Kristal Karington i do dana današnjeg je ostala pop-ikona zahvaljujući ulozi u kultnoj seriji. Čuveni sukobi između nežne plavuše i vatrene crnke bi nas svaki dan prikovali za male ekrane, a svi smo se delili na tim “Kristal” i tim “Aleksis”.

Zbog legendarne glume u ovoj hit sapunici iz 80-ih, Linda je postala jedno od najprepoznatljivijih lica na svetu. Istina je da je njena karijera postojala i pre ove serije, ali je definbitivno to ostvaranje zaslužno za njeno lansiranje u zvezdanu orbitu. Prvu veću ulogu odigrala je još šezdesetih u seriji “Velika dolina”.

Ipak, kao i mnoge druge njene kolege, i Linda je ostala osuđena na to da nosi teret svoje slavne uloge na plećima, te nakon pojavljivanja u čuvenoj “Dinastiji”, glumica više nije uspela da ponovi stari uspeh i produži slavu. Nakon kraja poznate sapunice, karijera Evansove je krenula nizbrdo, a čini se da se isto desilo i sa njenim emotivnim životom, koji su svi sa velikim interesovanjem pratili. Linda je provela 6 godina u braku sa Džonom Derekom, čuvenim producentom. On je, izgleda, bio slab na plavuše, i to na one znatno mlađe od njega, pa je Lindu zamenio tada jedva punoletnom glumicom Meri Ketlin Kolins, koja je nakon udaje postala znatno poznatija pod imenom Bo Derek. To je razorilo lepu Lindu, a u jednom intervjuu Opri Vinfri priznala je koliki joj teret donela slava. 

- Na sopstvenoj koži osetila sam holivudski teror mladosti i lepote. Tada sa imala svega 28 godina, ali izgleda da sam za Džona bila prastara. Jednostavno nakon toga sam stalno imala utisak da nisam dovoljno dobra i da moram što pre da nešto popravim na svom izgledu - govorila je ona. 

Linda je u istoj ispovesti čuvenoj voditeljki takođe priznala da je cela ta situacija gurnula u duboku depresiju. Pokušala je da nađe mirnu luku kraj muzičara Janija, sa kojim je bila u emotivnoj vezi od 1989. do 1998. godine. Ipak, ni ta romansa joj nije pomogla da izleči svoje slomljeno srce. Naprotiv, ona se zbog dubokih nesigurnosti koje je osećala nakon kraha njenog braka okrenula estetskoj hirurgiji kako bi sebi podigla samopouzdanje. Plastične operacije i korekcije postajale su sve učestalije kako je glumica starila, a kada je shvatila da promena izgleda ne uspeva da je usreći i da reši njene psihičke probleme, ona je posegla za narkoticima.

Njen život se toliko oteo kontroli da se u maju 2014. godine njeno unezvereno lice našlo na naslovnicama širom sveta i to zato što je uhapšena jer je vozila pod dejstvom opijata. Iako se trudila da ovaj skandal zataška, istina je brzo izašla na videlo, budući da su policajci u njenom vozilu tada pronašli veću količinu sumnjivih tableta za koje nije imala recept niti bilo kakvo objašnjenje zašto su u njenom posedu. Linda je tada pokušala da se opradva govoreći da ih uzima zbog bolova u leđima, ali policajci koji su se našli na licu mesta su posvedočili da je ona bila toliko “van sebe” i pod očiglednim uticajem droge da je policajcu uporno pokušavala da preda svoju platnu karticu umesto vozačke dozvole.

Cela burna saga se završila tako što je Lindi dosuđena uslovna zatvorska kazna, a pilule su joj bile oduzete. Kada biste je danas videli na malim ekranima, sasvim smo sigurni da je ne biste prepoznali. Emotivno težak život prepun udaraca i razočaranja je uništio samopouzdanje jedne od nekada najlepših žena sveta, a zavisnosti od droge i estetskih zahvata su na njenom licu i telu ostavile traga, piše portal Srbija Danas. Donosimo vam fotografije poznate glumice, a vi sami prosudite kako ona izgleda pred sam ulazak u devetu deceniju života.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

pekicmeki

20.06.2022 22:08

Krystle = Kristal. ???? Nikad čuo