Zanimljivosti

POZNATA PEVAČICA OBUKLA SALATU! Nestvaran prizor na crvenom tepihu, skroz je razocarala, festival neukusa!

Znamo je kao nekoga ko ima esktravagantan stil odevanja, ali kreacija koju je ponela na jednom događaju u Loš Anđelesu naišla je na opšti podsmeh javnosti.

18.06.2022 15:00

POZNATA PEVAČICA OBUKLA SALATU! Nestvaran prizor na crvenom tepihu, skroz je razocarala, festival neukusa!
Tanjug/AP

Pevačica Gven Stefani i njen suprug pevač Blejk Šelton su se nedavno pojavili na crvenom tepihu u Los Anđelesu, na gala večeri Američkog filmskog instituta, koja je ove godine bila posvećena engleskoj glumici Džuli Endruz, dobitnici nagrade za životno delo. Portal Srećna Republika vam otkriva zašto čuvena plavuša bila ismejana zbog svog glamuroznog izdanja.

Naime, pevački par je za početak na crvenom tepihu delovao poprilično neusaglašeno. Dok se Blejk pojavio u farmerkama, sakou, prsluku i košulji, njegova lepa supruga se odlučila za toaletu koja je delo tajvanskog brenda pod imenom “Nicole + Felicia”.

Svako ko bi pogledao ovaj par verovatno bi zaključio da im je jedina zajednička tema za autfit bila “što šarenije”. Dok su se kod Blejka Šeltona jedino kravata i prsluk slagali, a sve ostalo je “vodilo svoju politiku”, Gven se odlučila za ombre varijantu haljine u nijansama bele i zelene.

To, međutim, ne bi bilo ništa čudno da pratioci nisu primetili da karneri i boja koja se postepeno intenzivira ka rubu haljine ne podsećaju na glavicu zelene salate. Mnogi su to i napisali na društvenim mrežama, te su se na njenom Instagram profilu mogli videti različiti duhoviti komentari.

- Izgledaš dobro čak i u haljini od zelene salate! - prokomentarisala je jedna pratiteljka.

- Ti si zelena salata mojih snova - našalio se drugi fan.

- Devojko, ja te obožavam, ali sam zaista na trenutak pomislila da nosiš zelenu salatu - napisala je treća pratiteljka.

- Haljina je prelepa, samo sam ja automatski pomislila da je to salata na tebi. Mislim da sam predugo na dijeti - zaključila je jedna duhovita korisnica Instagrama.  

U svakom slučaju, pevačica je možda i nesvesno poručila svojim fanovima da je zdrava ishrana važna. Ako i jeste tako, ova haljina je bila vredna nošenja. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)