Zanimljivosti

SEVNULE NOGE PREMIJERKI! Pomama zbog ultrakratkog šortsa, ova žena pomera granice i pamet! (FOTO)

Političarka se sa suprugom pojavila na jednom rok-festivalu i izazvala pravu pometnju.

12.07.2022 13:00

SEVNULE NOGE PREMIJERKI! Pomama zbog ultrakratkog šortsa, ova žena pomera granice i pamet! (FOTO)
Tanjug/AP

Iako je nama možda teško da to shvatimo iz njihovih javnih nastupa, istina je da i političari imaju dušu. Na malim ekranima i u jeku poslovnih obaveza deluju poprilično hladno i otresito, te njihova "ljudska" strana često ume da nas iznenadi. Ipak, postoje i oni koji nisu veliki formalisti, a pravi primer za to je mlađana premijerka Finske, Sana Marin. Portal Srećna Republika vam otkriva kako ova dama izgleda kada odmara od odela i poslovnih sastanaka.

Naime, ona je nedavno uslikana na festivalu “Ruisrock” u rodnoj Finskoj, a njeno izdanje na slici objavljenoj na zvaničnoj Instagram stranici festivala je mnoge oborilo s nogu. Ta 36-godišnja dama i majka se tamo pojavila u kratkom šortsu, kožnoj jakni i vojničkim čizmama i time pokazala da je istinski fan žestoke muzike i dobrog provoda.

Fotografija je u kratkom roku pobrala više od 44 hiljada lajkova, a emotikoni srca i plamičaka su se samo nizali. Komplimenti i komentari su pljuštali na sve strane.

- Legenda!

- Tako je kul!

- Ona je ikona, ona je legenda, ona je pravi hit u ovom trenutku!

- Jednostavno je predivna.

- Strava si!

- Svaka čast, kraljice - ovo su samo neki komentari korisnika na društvenoj mreži Instagram.

Marinova je na festival došla u pratnji supruga Markusa Rajkonena, inače bivšeg profesionalnog fudbalera, a to je i ovekovečila njihovom zajedničkom slikom, piše portal jutarnji.hr. Par je bio u vezi čak 16 godina pre nego što su se venčali 2020 godine.

Zajedno imaju ćerkicu i poprilično su vedrog i opuštenog duha, pa zajedno uživaju u rok-muzici i hokeju na ledu. "Najkul šefica vlade u Evropi", kako su je mnogi nazvali, u isto vreme i najmlađa premijerka na svetu. Na dužnost je stupila 2019. godine, sa nepune 34 godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)