Zanimljivosti

AMERIČKA SENATORKA CELOM SVETU POKAZALA ZADNJICU! Samo je želela da "zapleše", ali je izazvala MEGASKANDAL! (FOTO, VIDEO)

Komentari mržnje pljuštali su nakon što je mlada političarka pokušala da na originalan način snimkom s plaže privuče svoje glasače.

10.07.2022 15:05

AMERIČKA SENATORKA CELOM SVETU POKAZALA ZADNJICU! Samo je želela da "zapleše", ali je izazvala MEGASKANDAL! (FOTO, VIDEO)
printscreen/TikTok/mackdistrict6

Cela Amerika bruji o nezapamćenom skandalu sa interneta koji se dogodio u skorije vreme. Naime, demokratska senatorka Roud Ajlanda zaprepastila je pratioce TikToka, a zatim i ljude širom planete, nakon što je na toj popularnoj društvenoj mreži objavila, malo je reći, šokantan snimak s plaže.

Reč je o Tijari Mak, koja ima svega 28 godina, a jedina je žena koja je 2020. izazvala aktuelnog državnog senatora Harolda Metsa na predizborima demokrata i pobedila ga. Osvojila je čak 60% glasova. I umesto da se, kako su naveli američki mediji, ponaša u skladu sa aktuelnim uspehom koji je postigla, ona ne prestaje da šokira građane.

Tiara ne samo što je otvorila TikTok nalog, gde svoju intimu deli sa pratiocima, a kojih ima više od 15.000, već je uradila nešto nezamislivo. Pre nekoliko dana je zapravo objavila snimak kako u minijaturnom kupaćem kostimu, takozvanoj tangi, tverkuje (prim. aut. popularni ples koji podrazumeva trešenje zadnjicom). Da čitava situacija bude nestvarnija, ona se u jednom trenutku okrenula naglavačke, tako da je bukvalno dubeći na glavi tresla zadnjicom dok je neki njen saputnik sve to zabeležio u najkrupnijem mogućem kadru. 

Još interesantnije od svega je da je Makova snimkom poručila biračima da glasaju za nju.

- Obećana senatorska zamka žeđi na ostrvu Blok - napisala je ona uz nedavno objavljeni snimak.

Marketinški stari trik je da je svaka reklama dobra, tačnije i ona loša, ukoliko izazove reakcije ljudi, što je mlada Afroamerikanka očigledno uspela.

Iako je snimak za kratko vreme dobio blizu 11.000 lajkova, vidni su bili i brojni negativni komentari.

Tijara, pak, smatra da je sve to rezultat toga što je ona žena i to Afroamerikanka.

- Kako je neprijatno imati nekog ovakvog za državnog senatora. Kakvo je to ponašanje, dizati svoje veliko dupe u vazduh i tverkovati. Ne želim takav mentalitet u vladi! -

- Nisam konzervativac i razočaran sam -

- Gde podvući crtu u ponašanju javnih ličnosti? Biti neobičan da bi mi se divili? -

- Duboko sam tužan što je ova žena senator u bilo kojoj državi -

- Misliš li da je ovo profesionalno ponašanje, Tijara? -

- Zašto ona nije državni sekretar? Zašto je ne guraju za predsednika? -

- Ne želim da ikada čujem da se žališ na to kako se žene ne poštuju u ovoj zemlji nakon što si ovo objavila -

Posle masovnih kritika, Makova je odlučio da odgovori objavom na TikToku.

- Dušo. Imam diplomu Ivi League i trenutno sam državna senatorka. Ne radi se o tome šta nosim i šta radim. Neće me poštovati bez obzira na sve, ja sam Afroamerikanka - odgovorila je Tijara uz snimak na kome priča kako joj nije jasno odakle toliko komentara mržnje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)