Zanimljivosti

Dok srpski FUDBALER niže skandale kod kuće ga čeka ONA! Evo ko je supruga reprezentativca ALEKSANDRA PRIJOVIĆA! (FOTO)

Suprugu je upoznao u Beogradu kada je imao samo 20 godina, a evo kako izgleda žena koja je poznatog fudbalera oborila s nogu na prvi pogled.

04.07.2022 15:00

Dok srpski FUDBALER niže skandale kod kuće ga čeka ONA! Evo ko je supruga reprezentativca ALEKSANDRA PRIJOVIĆA! (FOTO)
Foto: Starsport

Srpski fudbaler i reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović (32) malo se nađe u centru nekog skandala. Kako su na sva zvona pisali domaći mediji, on se navodno na jednom beogradskom splavu ovog vikenda potukao s kolegom iz tima Duškom Tošićem, što je izazvalo ogromnu pažnju pripadnika sedme sile. Međutim, uprkos brojnim svedočenjima, ubrzo su se povodom tog slučaja oglasili i Prijović i Tošić i sve to demantovali.

To, podsetimo, nije prvi put da se napadač australijskog Vestern junajteda nađe u epicentru skandala. Podsetimo, pre 2 godine on je priveden u policijsku stanicu zbog kršenja obaveznog karantina i policijskog časa tokom pandemije koronavirusa. Naime, on ne samo da nije bio kod kuće, već se sa većom grupom ljudi provodio u restoranu jednog hotela. U to vreme je bilo propisano da u prostoriji ne sme da bude više od 5 osoba. Fudbaler je zbog tog prekršaja osuđen na kućni pritvor u trajanju od 3 meseca.

Inače, on je rođen je u švajcarskom gradu Sen Galenu, ali je oduvek isticao da je Srbin zato što mu je otac iz okoline Priboja. Ponikao je u mlađim kategorijama poznatog kluba u Švajcarskoj i dosad je promenio nekoliko timova - od italijanske Parme, do grčkog Paoka, gde je pre 4 godine proglašen za najboljeg strelca grčke lige.

Trenutno igra za australijski Vestern junajted na poziciji napadača. Ljubitelj je brzih i skupih automobila ali i tetovaža, pa mu je telo prekriveno brojnim "crtežima".

I dok Prijović niže uspehe na fudbalskom terenu, ali i postaje zvezda naslova u mnogim medijima zbog ne tako pohvalnih situacija, kod kuće ga čeka prelepa supruga Marina. Ona je dokaz da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena. Zajedno su već 12 godina, a 2016. godine su dobili ćerkicu Elijanu.

Aleksandar ne krije da je i dalje do ušiju zaljubljen u svoju ženu, a Marina mu, kako je više puta isticao, nije samo supruga, već i najbolji savetodavac.

- Ja sam živi dokaz da ljubav na prvi pogled ne postoji samo u knjigama. U početku je to bilo na daljinu, pa sam pucao od ljubomore sve dok se Marina nije preselila kod mene u Švajcarsku. Ona mi je prva rekla: "Igraćeš za Srbiju, i tačka" – ispričao je svojevremeno fudbaler za domaće medije.

Foto: Starsport

Aleksandar Prijović je svojevremeno otkrio da je na zahtev supruge zaigrao za srpsku reprezentaciju

Da se savetuju oko svih važnih stvari vezanih za njegovu karijeru potvrdila je u jednom intervju i sama Marina.

- Oko svih bitnih stvari suprug se konsultuje sa mnom. Ako analiziramo njegovu dosadašnju karijeru pravili smo ispravne procene – rekla je jednom prilikom Marina Prijović.

Sudbinski susret i ljubav na prvi pogled dogodila se ovom paru u Beogradu, gde su se Marina i Aleksandar upoznali. On imao samo 20 godina a ona 22. Prijović je u to vreme još živeo u Švajcarskoj.

- Prvi poljubac se desio u bioskopu. Potom se on vratio u Švajcarsku, a ja sam ostala u Beogradu. Započeli smo vezu na daljinu koja je od početka lepo funkcionisala. Ja sam odlazila kod njega kad sam mogla, kao što je on koristio slobodne dane da dođe u Beograd. Stalno smo razgovarali telefonom pa smo dobijali astronomske račune. On je bio ćutljiv tip samo se smeškao i slušao. Zbog toga mi je delovao mistično i magično – ispričala je jednom prilikom Marina Prijović sve o sudbinskoj ljubavi sa poznatim fudbalerom.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)