Zanimljivosti

Ćerka legendarnog fudbalera ULAZI U KONTROVERZNI RIJALITI! Ovo se čuvenom tati nikako neće dopasti, tamo se dešavaju neverovatne stvari!

Atraktivna brineta ranije je govorila kako nikad ne bi postala deo rijaliti programa, ali sada je očigledno rešila da pogazi svoju reč.

01.06.2022 17:00

Ćerka legendarnog fudbalera ULAZI U KONTROVERZNI RIJALITI! Ovo se čuvenom tati nikako neće dopasti, tamo se dešavaju neverovatne stvari!
instagram-gemowen_1

Džema Oven (19), ćerka legendarnog engleskog fudbalera i zvezde Liverpula Majkla Ovena, učestvovaće u popularnom rijalitiju "Ostrvo ljubavi" u kom takmičari traže ljubav svog života.

"Ostrvo ljubavi" je emisija u kojoj grupa muškaraca i žena učestvuje u nizu zadataka s partnerima koje menjaju svakih nekoliko dana dok ne pronađu nekoga ko im je srodna duša, te je poznato da je u tom zatvorenom prostoru dešava sve i svašta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEMMA (@gemowen_1)

- Svakog leta gledam „Ostrvo ljubavi“, ali to nije nešto o čemu bih razmišljala jer trenutno ne tražim ljubav. Nisam sigurna da bih mogla da poljubim 10 mladića zaredom, a ni moj otac ne bi bio srećan da se tamo prijavim. Mislim da bi trebalo da sačekam da se preselim - rekla je Džema ranije.

Međutim, izgleda da se ona u međuvremenu predomislila, a očigledno se i preselila iz roditeljskog doma čim je njen ulazak u rijaliti nedavno javno objavljen. 

- Otvorena sam za pronalaženje ljubavi. Želim da provedem zabavno leto. Viđala sam se sa nekim, ali nije uspelo i pomislila sam: "Zašto da ne?" Veoma sam takmičarski nastrojena, ali ipak nikad ne bih stala između dvoje koji se vole - priznala je Džema koja, inače, ima i svoju liniju kupaćih kostima.

Ona je navodno dala reč da neće stvarati ljubavne trouglove, a mediji prenose da je razlog za to činjenica da bi talko ponašanje sigurno zasmetalo i njenom tati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEMMA (@gemowen_1)

Džema je najstarije od četvoro dece Majkla Ovena i njegove supruge Luiz Bonsal, pa bi, prenose portali, trebalo da posluži kao uzor svom bratu i sestrama.

- Neću se petljati sa nekim ko je u stabilnoj vezi ili stajati na putu paru koji ima iskren odnos. Nikada ne bih uradila drugima ono što ne bih volela da se desi meni - navela je ta mlada devojka kojoj je tata Majkl, inače, pre četiri nedelje na svom Instagramu čestitao 19. rođendan objavivši fotografiju sa svojom miljenicom.

- 19 godina radosti otkad si ti ušla u naš život. Srećan rođendan! - napisao je ponosni tata.  

Inače, rijaliti "Ostrvo ljubavi" je iz sezone u sezonu izazivao veliki broj negativnih komentara i tužbi zbog sukoba, stresnih situacija i zahteva da se prekine s praksom da ljudi otkrivaju toliko privatnih detalja o svom životu.

Ove nedelje će biti predstavljeni prvi takmičari, a u toku su završni radovi vile za sezonu koja počinje 6. juna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GEMMA (@gemowen_1)

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)