Zanimljivosti

Ona je bila PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! U vreme kada su sve devojke uzdisale za njim, JEDNA JE USPELA DA MU OSVOJI SRCE! (FOTO)

Mnogi su se u vreme najveće slave poznatog pevača pitali koje su to žene uspevale da ga osvoje, a jedna glumica bila je jedna od posebnijih u njegovom životu.

03.07.2022 13:00

Ona je bila PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA! U vreme kada su sve devojke uzdisale za njim, JEDNA JE USPELA DA MU OSVOJI SRCE! (FOTO)
Tanjug/AP

Više od dve decenije srce jednog od najvećih zavodnika s naših prostora, Zdravka Čolića, ukrala je jedna Aleksandra sa kojom ima dve ćerke, Laru i Unu. Njih dvoje su u skladnom braku i kako je sam Čola više puta isticao, u Aleksandri je odmah prepoznao veliku ljubav i isto tako ju je brzo zavoleo. Njihov odnos on smatra sudbinskim.

Međutim, godinama pre nego što se Aleksandra pojavila u njegovom životu, jedna od najvećih zvezda stare Jogoslavije, važio je za velikog zavodnika i srcelomca. Svi se sećamo njegovih koncerata na kojima su mnogobrojne dame vrištale, plakale zbog njega, pa ga čak i prosile. Ipak, ono što je mnogima i dalje malo poznato jeste ko su bile te žene koje su pre njegove supruge uspevale da ukradu srce popularnog pevača. Mediji su se zato u to vreme stalno bavili pitanjima da li postoji neka ljubav o kojoj on nije javno pričao i da li možda postoji žena na koju je mislio kada je pevao stihove čuvenih hitova "Stanica Podlugovi", "Zima sa Kristinom" i mnoge druge?

Sada se tvrdi da je jedna takva dama zaista postojala i da je to zapravo bila poznata glumica Jasna Ornela Beri. Njoj, naime, nisu bili posvećeni stihovi pomenutih pesama, ali je, otkrili su svojevremeno dobro upućeni izvori, upravo ona bila njegova prva ljubav.

Jasna je jugoslovenska i bosanskohercegovačka glumica koja iza sebe ima izgrađenu karijeru. Od nama poznatijih serija pojavila se u "Lud, zbunjen i normalan", kao i u filmu „"ruga žikina dinastija". Ornela i Zdravko su se upoznali početkom sedamdesetih godina. Kako je ona u jednom intervjuu rekla, izlazili su na Skenderiji u tadašnjem "Domu mladih" koji je okupljao talente i umetnike raznih profila, poput pevača i slikara.

Govoreći o Zdravku sa sjajem u očima, ona je ne tako davno rekla da svako za prvu ljubav ima posebno mesto u srcu, pa je tako ono u njenom slučaju rezervisano za Čolića. Kako je priznala, iskustvo sa njim će zauvek pamtiti.

Popularna glumica je u mladosti važila za jednu od najlepših žena na našim  prostorima. Iako su im se putevi kasnije razišli, dešavali su se susreti sa njim nakon rata. Jedan takav je bio i u Beogradu, kada je zbog premijere svog filma Jasna odsela u srpskoj prestonici.

- Susret je bio veoma dirljiv i emotivan - govorila je ona i za Zdravka imala samo reči hvale. 

- Zdravko Čolić je osoba koja širi pozitivnu energiju. On je harizmatična ličnost. Ima ono nešto što je uspeo da zadrži i posle toliko godina. Pre svega je dobar čovek. Tu iskru u njegovom oku koja ne prestaje da zrači videla sam čim sam ga upoznala - rekla je Berijeva u jednom intervjuu.

Iako ta glumica ne razgovara često s novinarima, otkrila je u emisiji "Konačno petak" da su ona i Čola jednom prilikom imali zajednički intervju i da je tada on otkrio neke zanimljive detalje o njoj. Pošto je bila u vezi sa pevačem, nije ih zaobišlo pitanje da li joj je on posvetio neku pesmu. Doduše on tada nije pisao, pa je rekao da nema nijednu pesmu koja se zove njenim imenom, osim Jasmine koja podseća na nju. Međutim, naknadno se setio da ipak takva pesma postoji. "Noć mi te duguje" je posvetio tadašnjoj ljubavi Jasni.

Druženje sa Čolićem nije prekinula ni danas, pa se desi da se čuju makar putem poruke.

- To je i dalje ljubav koju ne možete da pomilujete, ne možete da ga držite sve vreme za ruku. Zdrako će uvek ostati svačiji i ničiji - zaključila je emotivno Jasna.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)