Zanimljivosti

SAMO ZA ŽENSKE OČI! Vrelije ne može, razgolićeni glumac u akciji, da li ga prepoznajete?

Ovaj dasa pobrao je simpatije mnogih žena u našoj zemlji iako nisu imale priliku da ga u serijma koje su se emitovale u Srbiji vide u ovakvim izdanjima.

02.07.2022 18:00

SAMO ZA ŽENSKE OČI! Vrelije ne može, razgolićeni glumac u akciji, da li ga prepoznajete?
Printscreen/Youtube/canyaman daydreamer

Verovatno da ne postoji devojka sa naših prostora koja nije čula za zgodnog i markantnog Džana Jamana, turskog glumca koji je u poslednjih nekoliko godina pobrao simpatije i uzdahe lepšeg pola. Igrao je u nekoliko popularnih serija koje su se prikazivale i kod nas kao što su "Ptica ranoranilica" i "Pun mesec", a u kojima on, međutim, očigledno nije mogao da zablista u svom punom sjaju imajući u vidu šta je sve, kada je u pitanju njegov fizički izgled, otkrio na Instagramu.

Moglo bi se reći da zgodni Džan, s bradom i dugačkom kosom, nametnuo neke nove standarde i gotovo uverio žene da postoje alfa-muškarci džentlmeni, baš kakav je on bio igrajući svoje uloge u serijima.

Završio je Pravni fakultet i italijansku gimnaziju i kako je svojevremeno izjavljivao, nije ni sanjao da će postati glumac. Ipak, jedna uloga koju je dobio pukim slučajem, bila je dovoljna da ga vine u zvezdane visine.

Turski glumac neprestano na poznatoj društvenoj mreži objavljuje trenutke iz svog života i karijere, koju sada strpljivo gradi u Italiji. A na jednom od poslednjih snimaka on se u okviru nedelje mode u Milanu pojavio u društvu kolege Mikelea Moronea. 

Sve prisutne su, sudeći po medijskim izveštajima, dvojica kolega ostavili bez daha. U neobaveznom ćaskanju i izvanrednim stajlinzima na Tviteru se pojavio snimak njih dvojice, koji je naišao na opšte oduševljenje, pre svega pripadnica nežnijeg pola. One su komentarisale kako bi bio težak izbor između dvojice prezgodnih glumaca, navodeći kako je "baš gusto".

- Ovo je snimak koji popravlja dan – komentarisala je jedna korisnica Tvitera, na šta se odmah nadovezala druga.

- Džane i Mikele, vi ste krivi za moj nedostatak vazduha - priznala je ona u šaljivom tonu. 

Džan je, inače, izuzetno posvećen izgledu i u sjajnoj je formi što neprestano dokazuje i slikama i snimcima dok trenira. To sve ne izgleda nimalo lako, ali rezultat su isklesani mišići i zgodno telo kojim se glumac može pohvaliti.

Interesantno je da Džan vuče korene sa naših prostora, tačnije sa Kosova i Metohije, odakle je njegov deda, dok mu je baba poreklom iz Severne Makedonije. Iako on nikada nije posetio zavičaj, ne krije svoje korene, već upravo suprotno. 

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - izjavio je svojevremeno Džan.

Prošle godine je raskinuo jednogodišnju vezu sa italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom. Iako je veza mnogo obećavala jer su okarakterisani kao savršen spoj, rezultirala je krahom. S druge strane, bilo je i onih koji su smatrali da je po sredi samo dobar marketinški trik i da je njihova veza bila samo predstava za javnost i dobra reklama.

Ipak, kasnije je voditeljka govorila da joj je veza s glumcem bila predivno iskustvo, jako i strastveno.

I dok mnogi misle da je Džan zbog atraktivnog izgleda malo vrcave prirode, on je u startu pokazivao veliko interesovanje za vezu s atraktivnom Diletom. Međutim, čini se da ni trenutno jedan od najlepših muškaraca na planeti nije zadovoljio njene standarde.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)