Zanimljivosti

TRAGIČNA PRIČA NAJLEPŠE DEVOJČICE NA PLANETI! Postala je poznata preko noći, a onda je njena majka uradila nešto, ne sanjajući šta joj čini

Sa samo četiri godine ona je proglašena najlepšom devojčicom na svetu i otad je njena karijera krenula uzlaznom putanjom sve dok teret slave nije počeo da je pritiska, a njeni roitelji optuženi zbog teških grešaka.

02.07.2022 09:00

TRAGIČNA PRIČA NAJLEPŠE DEVOJČICE NA PLANETI! Postala je poznata preko noći, a onda je njena majka uradila nešto, ne sanjajući šta joj čini
Profimedia

Ambicije pojedinih mama i tata idu u toliko veliku krajnost da nekada deca prerano odrastu, a često ih njihovi prijatelji odbace jer oni moraju da ispune želje svojih roditelja. Guranje mališana u svet odraslih i njihovo izlaganje javnosti u najranijem dobu života možda isprva izgleda atraktivno i porodicama pričinjava veliku radost, međutim, to i te kako može imati negativne uticaje kako na razvoj deteta, tako i na njegovu okolinu.

Upravo to je na svojoj koži osetila devojčica koja je bukvalno preko noći, kada je imala svega 4 godine, stavljena pred objektive kamera zbog svog posebnog fizičkog izgleda. Ubrzo je završila na stranicama gotovo svih medija širom sveta i proglašena je najlepšom devojčicom na planeti. Na njen specifičan izraz lica, taman ten, dugu smeđu kosu prošaranu prirodnim plavim pramenovima, na oči boje neba i izražene konture usana, niko nije mogao da ostane ravnodušan.

Reč je o Tilan Blondo, francuskom foto-modelu, koja sada ima 21 godinu i iza sebe planetarnu slavu. Međutim, iza sebe ona, nažalost, ima i periode depresije izazvane teretom činjenice da odmalena nije mogla da vreme provodi sa svojim drugarima, već je danima bila na snimanjima, trpela raznorazne tretmane za održavanje kože i kose i nanošenja scenske snimke, zaboravljajući polako šta znače dečja igra i druženja.

A za sve to je, kako su mnogi isticali, "kriva" njena majka Veronika Lubri, na čiju je inicijativu njena ćerka stavljena pred kamere. Ona je to učinila ne razmišljajući mnogo o posledicama koje bi to moglo da nosi sa sobom.

Devojčica anđeoskog izgleda je 2007. zvanično započela svoju karijeru. Imala je samo četiri godine. I dok su se druga deca njenog uzrasta igrala igračkama i provodila vreme u parkovima, mala Tilan je jurila na kastinge najpoznatijih svetskih brendova, ulazeći polako na modnu scenu, ali i u svet odraslih.

Jedan od prvih većih javnih nastupa bila joj je revija Žan Pola Gotjea, dok je naslovnice čuvenih modnih časopisa krasila već kada joj je bilo samo šest godina.

Ono što je posebno interesantno jeste da je malena Tilan bila izuzetno posvećena poslu, pa je stoički, osim šminke, neudobne odeće i raznih kreacija na glavi, nosila i potpetice, gazeći kao odrasle žene. Kako je rasla i vrata u modnom svetu su joj se otvarala. Brendovi su se otimali za nju.

Međutim, u jednom trenutku su velika slava i popularnost koju je devojčica  stekla naišli na strašnu kritiku javnosti. Sa svega deset godina, njene fotografije u svetlucavoj haljini i sa vrtoglavim potpeticama i šminkom koja je odavala utisak kao da je punoletna, naišle su na žestoke negativne komentare.

Mnogi su zbog slučaja malene Tilan napali modnu industriju optuživši najpoznatije svetske brendove za eksploatisanje maloletnika, dok se jedna organizovana grupa majki ostrvila na devojčicine roditelje. Ubrzo su stigle i optužbe da su njih dvoje rođeno dete svesno izložili užasnim stvarima, pa i pedofiliji.

Dodatno zaprepašćenje javnosti izazvao je komentar Tilanine majke koja je rekla da je fotografije njene ćerke sa revije jesu šokirale, ali da je ponosna jer je ona nosila ogrlicu koja vredi više od milion dolara. Zbog takvih ispada je porodica gotovo svakodnevno završavala u medijima, zbog čega je najviše trpela upravo Tilan. Trpela je pre svega psihički. 

Mlada lepotica je inače ćerka fudbalera Patrika Blonda i glumice i TV voditeljke Veronike Lubri. Zbog fizičke sličnosti sa legendarnom francuskom glumicom Brižit Bardo mnogi tvrde da izgleda baš poput nje kada je davnih godina, kao petnaestogodišnja tinejdžerka, glumica krasila mnoge naslovnice modnih časopisa. 

Problemi i skandali su sada opet daleko od lepe Tilan koja je i dalje u modnim vodama i koja sama odlučuje o svom životu i karijeri. Ima sopstvenu modnu liniju i dosad je zaradila više od 4 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)