Zanimljivosti

Da li biste ikada rekli da je MONIKA BELUČI bila sa njim pre Kasela? Ukrao je srce prelepe Italijanke kada je imala 26, a evo o kome je reč!

Mnogi verovatno ne znaju da je poznata glumica pre udaje za francuskog glumca već imala jedan brak iza sebe.

01.07.2022 15:00

Da li biste ikada rekli da je MONIKA BELUČI bila sa njim pre Kasela? Ukrao je srce prelepe Italijanke kada je imala 26, a evo o kome je reč!
Tanjug/AP

Ime Monike Beluči mnogi izgovaraju sa divljenjem, ali i sa žudnjom, posebno ako govorimo o pripadnicima muškog pola. Ima žena koje žele da budu ona, a muškarci bi da budu sa njom. Ta svevremena lepotica privlači pažnju gde god se pojavi, a osim njenih filmskih bravura, malo ko zna kako je dospela u svet poznatih. Portal Srećna Republika vam otkriva pikantne detalje sa početka njene karijere.

Pre nego što je postala filmska zvezda, lepa Italijanka je zakoračila u svet slavnih zahvaljujući modelingu. Na jednom od snimanja je upoznala svog prvog supruga, modnog fotografa Klaudija Karlosa Basa, za koga se udala kada je imala 26 godina. Iako je malo toga poznato o njihovoj ljubavi i upoznavanju, zna se da su bili u braku svega 18 meseci, od 1990. do 1992. godine.

Nakon toga, ona je čekala 4 godine da upozna svoju sledeću veliku ljubav, glumca Vensana Kasela, a sudbonosni suset se desio 1996. na snimanju filma “Apartman”. Venčali su se 1999. i dobili 2 ćerke, Devu, (2004. godina) i Leoni (2010. godina). 

Par je 26. avgusta 2013. godine potvrdio da su se rastali, a kasnije su se zvanično i razveli.

Vensan je posle nekog vremena bračnu sreću našao kraj manekenke i glumice Tine Kunaki, koja je 31 godinu mlađa od njega. Venčali su se 2018. godine, a već 2019. su dobili ćerku Amazoni.

 

S druge strane, i Monika je pokazala da je mlađe slađe, te je njen novi dečko, bivši maneken i vajar Nikolas Lefebvre, 18 godina mlađi od nje. Par se prvi put zajedno pojavio na reviji brenda “Šanel” u martu 2019. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)