Zanimljivosti

VRELA ČESTITKA SA JAHTE: Vensan Kasel ima pune ruke posla!

Francuski zavodnik je na originalan način čestitao Dan zaljubljenih svojoj supruzi.

14.02.2022 15:28

VRELA ČESTITKA SA JAHTE: Vensan Kasel ima pune ruke posla!
Tanjug/AP

Biti Vensan Kasel ima svojih prednosti. Čovek poseduje neodoljiv šarm, talenat za glumu, ima tri ćerke, prelepu bivšu ženu, Moniku Beluči, i još lepšu sadašnju, Tinu Kunaki! Da ne spominjemo da je ova manekenka 31 godinu mlađa od njega i da od njene pojave i figure zastaje dah!

Tina Kunaki, francuska manekenka, je san svakog muškarca i zavist svake žene. A ima vala i razloga. Ova dama koja ima samo 24 godine ima impresivnu karijeru, ćerkicu i muža koji je obožava. Toliko da ne može da skloni ruke sa nje. Bukvalno. Portal Srećna Republika vam otkriva i zašto. 

Tanjug/AP

Vensan i Tina

Naime, Vensan Kasel je svojoj mladoj supruzi čestitao Dan zaljubljenih na jako originalan način. Francuski glumac je objavio 5 njihovih zajedničkih fotografija snimljenih na jahti, koje ih prikazuju u različitim raspoloženjima, od ozbiljnog do nasmejanog, da bi serijal završio najboljom slikom na kojoj svoju zanosnu suprugu hvata za guzu i šeretski se osmehuje.

Uz slasne slike je objavio i poruku na portugalskom koja u prevodu glasi „I život ide dalje ovako”. Iskreno, ovaj čovek zna za šta živi! Neka su oni nama uvek tako slatki i nasmejani. Ovaj divan dvojac dokazuje da prava ljubav ne zna za godine ona samo postoji i VOLI!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)