Zanimljivosti

LEPE HOLIVUDSKE KĆERI: Naslednice poznatih dama koje plene svojom lepotom!

Neke od njih su bukvalno preslikane kopije svojih majki dok su druge razvile jedinstvenu lepotu. U svakom slučaju, imaju tu čast da im uzori budu neke od najlepših žena današnjice.

11.02.2022 16:00

LEPE HOLIVUDSKE KĆERI: Naslednice poznatih dama koje plene svojom lepotom!
Tanjug/AP

Njihovi roditelji su slavni, uspešni, zgodni i lepi. Na ovim devojkama se vidi koliko su geni moćna stvar, budući da neke od njih neodoljivo podsećaju na svoje majke. Neke su čak i nasledile talenat za šou biznis od svojih slavnih ukućana. Portal Srećna Republika vam predstavlja ćerke poznatih holivudskih dama.

1. Salma Hajek i Valentina Pino

Kćer slavne glumice i njenog supruga, francuskog biznismena Fransoa Anri Pinoa, nakon dugog skrivanja od javnosti, se konačno pojavila na crvenom tepihu pored svoje poznate mame. Salma je pokazala da joj je ćerka izrasla u prelepu tinejdžerku i kao i svaka ponosna majka, nije skidala osmeh sa lica.

2. Sindri Kraford i Kaja Gerber

Poznata manekenka osamdesetih i devedesetih, zaštitno lice brojnih modnih i kozmetičkih kuća i vlasnica najpoznatijeg mladeža na svetu je majka takođe poznate manekenke. Iz braka sa američkim biznismenom, Rendijem Gerberom, ima dvoje dece, sina Preslija i ćerku Kaju, koji su oboje krenuli maminim stopala. Kaja je ipak mrvicu poznatija, delom i zato što neodoljivo liči na svoju majku.

3. Ris Viderspun i Ava Filipi

Čuvena “Pravna plavuša” iz braka sa holivudskim zavodnikom Rajanom Filipijem ima dvoje dece. Ipak, kada pogledate njenu ćerku Avu pa onda Ris, postoji mogućnost da ćete se zbuniti i pomešati ih. Nije ni čudo, ovaj dvojac toliko liči da je to neverovatno.

4. Gvinet Paltrou i Epl Martin

Ćerka čuvene glumice i frotmena benda “Koldplej” je svakako idealna mešavina gena svojih slavnih roditelja. Dodajte tome i podatak da joj je baka Blajt Daner, takođe poznata glumica i majka Gvinet Paltrou, i videćete kako iver nikad ne pada daleko od klade.

5. Melani Grifit i Dakota Džonson

Još jedan slavni trio. Mama – slavna Melani Grifit, tata –najbolji baja osamdesetih godina, Don Džonson. Ćerka je ne samo pokupila gene, nego se u takvoj umetničkoj porodici “zarazila” i glumom, pa nas lepa Dakota Džonson danas zavodi preko bioskopskog platna. A imala je vala i od koga da uči glumu. Valja istaći da joj je baka čuvena Hičkokova muza, glumica Tipi Hedren, inače mama Melani Grifit.

6. Ketrin Zita Džons i Keris Zita Daglas

Keris je ćerka glumice Ketrin Zite Džons, jedne od ubedljivo najzanosnijih žena Holivuda, čija rasna lepota i senzualan glas oduševljavaju ljude širom sveta. Ne škodi ni to što joj je tata Majkl Daglas a deka joj je bio čuveni Kirk Daglas. Kada se ova jednačina reši, dobija se dobitna genetska kombinacija.

7. Vanesa Paradi i Lili-Rouz Dep

Tata joj je čuveni “Pirat s Kariba” i holivudski lepotan Džoni Dep a mama francuska pevačica, glumica i model, Vanesa Paradi. Lili-Rouz je očigledno povukla na mamu, pa je pored očigledne fizičke sličnosti, počela da se bavi istom profesijom, modelingom, i kao i mama, postala muza brenda “Šanel”.

8. Monika Beluči i Deva Kasel

Pomešajte italijansku lepotu i francuski šarm i dobijate ubistveni koktel. U vidu modela Deve Kasel. Ćerka najlepše Evropljanke Monike Beluči i francuskog glumca Vensana Kasela ozbiljno preti da pomrsi račune svojim slavnim roditeljima. Baš kada je neko pomislio da je lepota italijanske dive nenadmašna, pojavila se njena mlađa verzija i ova čuvena majka je sa ponosom priznala da je vreme za smenu generacija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)