Zanimljivosti

Žarila je i palila devedesetih i bila SAN MNOGIH MUŠKARACA širom planete! Evo kako danas izgleda Klaudija Šifer, objavila je SLIKU S PLAŽE!

Nemačka manekenka oduvek je privlačila pažnju svojim izgledom i formom, a sada je otkrila i kako vodi računa o sebi i svom zdravlju.

28.06.2022 19:00

Žarila je i palila devedesetih i bila SAN MNOGIH MUŠKARACA širom planete! Evo kako danas izgleda Klaudija Šifer, objavila je SLIKU S PLAŽE!
Tanjug/AP

Od devedesetih do današnjeg dana plavokosa lepotica je ostala simbol gracioznosti. Jedan je od izvornih supermodela, a njena figura je čisto savršenstvo i na pragu 52. godine života. Portal Srećna Republika vam otkriva kako čuvena manekenka uspeva da ostane u formi.

Klaudija Šifer (51) je nedavno objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj se vidi njeno zanosno telo u bikiniju na prelepoj peščanoj plaži. Uz sliku je stavila opis: “Izašla iz kancelarije”, a komplimenti i komentari su samo pljuštali. Mnogi su napisali da im je lepa Nemica idol, da izgleda savršeno, da ima telo tinejdžerke i da je prirodna lepotica. Fotografija je u kratkom roku pobrala više od 39 hiljada lajkova.

Za sve one koji se pitaju kako bivša manekenka uspeva da održi savršenu liniju već decenijama, odgovor leži u onome što konzumira. Naime, ona je poznata po tome što ne pije kafu ni alkohol, a umesto toga svakodnevno konzumira zeleni ili biljni čaj. Takođe, zbog svoje preosetljivosti na neke vrste žitarica, ona se trudi da izbegava njihov unos.

Ta dama, po sopstvenom priznanju, nije veliki fan kardio-treninga, pa se radije odlučuje za vežbe snage, jogu ili hodanje, piše portal index.hr. Poznata je kao veliki ljubitelj pilatesa, koji praktikuje svaki dan, a fokusira se na vežbe za donji deo tela. 

- Godine treba slaviti. Postoji razlog zašto se za rođendane priređuju zabave i jede torta. Ne pokušavam da izgledam mlađe. Prihvatam sadašnjost - zaključila je nemačka lepotica, za koju vreme kao da je stalo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)