Zanimljivosti

"KAKO OVO NIJE KIJANU RIVS, NIJE MI JASNO": Ceo svet je poludeo za ovim MUŠKARCEM, ali niko ne zna da li je u pitanju zaista popularni GLUMAC? (VIDEO)

Momak koji neodoljivo podseća na holivudskog glumca zapalio je društvene mreže.

30.06.2022 12:00

"KAKO OVO NIJE KIJANU RIVS, NIJE MI JASNO": Ceo svet je poludeo za ovim MUŠKARCEM, ali niko ne zna da li je u pitanju zaista popularni GLUMAC? (VIDEO)
tiktok/printscreen- unreal_keanu

TikTok je prepun ljudi koji na sve načine pokušavaju da se domognu svojih 15 minuta slave. Bilo da snimaju skečeve ili pričaju zanimljive i jedinstvene priče o svom životu, ova platforma je postala odlična odskočna daska za mnoge ljude koji žele popularnost.

Jedan od najnovijih trendova je imitiranje poznatih ličnosti, te vam se može desiti da naiđete na ceo niz devojaka koje pokušavaju da budu Merilin Monro. Ipak, najveću pažnju poslednjih dana privlači momak koji je svojim imitacijama uzburkao Internet. On je dvojnik Kijanua Rivsa, a portal Srećna Republika vam otkriva reakcije fanova na njegove videe.

Naime, mladić koji objavljuje snimke na TikTok nalogu “unreal_keanu” zaista nerealno podseća na poznatog tamnokosog glumca. Toliko da su mnogi fanovi čak i pomislili da se poznati lepotan šali sa njima i lično objavljuje šaljive videe.

Identitet ovog mladića još nije otkriven, ali zato talenat jeste, jer su njegove parodije na scene iz glumčevih najpoznatijih filmova urnebesne, a njegova sličnost sa ovim zlatnim dečkom Holivuda zapanjujuća.

Neki smatraju da osoba koja stoji iza ovog naloga koristi šminkerske trikove kako bi se transformisala u Kijanu Rivsa, dok su drugi ubeđeni da se radi o filteru i veštoj upotrebi kompjuterske animacije. U svakom slučaju, krajnji rezultati su impresivni.

Naime, prvi video na ovom nalogu je objavljen 18. januara 2022. godine, a sam profil već ima skoro 4 miliona pratilaca i čak 16 miliona lajkova. O tome koliko je rad ovog imitatora impresivan najbolje govore komentari fanova, koji pljušte na sve strane. Jedni su krajnje zbunjeni, drugi zadivljeni, a treći zabrinuti što ne mogu da dokuče da li se iza naloga krije holivudski glumac, njegov brat blizanac ili samo vrsan imitator.

- On je. Ipak nije on. Stalno moram da zagledam - napisala je jedna od korisnica TikToka.

- Kako ovo nije Kijanu Rivs? Nije mi jasno! - zbunjeno je prokomentarisao drugi fan.

- Obožavam Kijanua Rivsa, ali nisam sigurna šta je ovo, dođavola! - zaključila je jedna od mnogih zapanjenih gledateljki.

I dok se misterija Kijanua 2.0 i dalje ne rešava, ostaje nam samo da uživamo u činjenici što ćemo ovog glumca moći češće da viđamo na društvenim mrežama, pa makar i njegovog dvojnika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)