Zanimljivosti

TRUDNA PEVAČICA KAO OD MAJKE ROĐENA na crvenom tepihu! Šta ti bi, ženo, navukla bes i plemena Hmong! (FOTO)

Na nedavnoj dodeli BET nagrada u Los Anđelesu jedna pevačica je privukla veliku pažnju i izazvala skandal međunarodnog karaktera.

28.06.2022 14:00

TRUDNA PEVAČICA KAO OD MAJKE ROĐENA na crvenom tepihu! Šta ti bi, ženo, navukla bes i plemena Hmong! (FOTO)
Tanjug/AP

Crveni tepisi služe da se poznate ličnosti prikažu u najboljem svetlu i da svojim skupocenim toaletama zadive gledaoce preko malih ekrana, ali i uživo. Ipak, izgleda da nemaju baš svi takvu nameru. Portal Srećna Republika vam otkriva skandal koji je obeležio nedavno održanu dodelu BET nagrada koje se svake godine uručuju najistaknutijim Afroamerkancima u industriji zabave.

Naime, pored mnogih znatno istaknutijih imena, na crvenom tepihu se pojavila i američka pevačica Samer Voker (26) i to u “toaleti” brenda Lorel Strit. Sve bi bilo u najboljem redu da se ta trudna mlada dama pred publikom i drugim gostima nije pojavila skoro pa kao od majke rođena.

Grudi su joj bile gole, a samo su bradavice bile prekrivene zlatnim kružićima, uz crno-zlatni nakit svuda po telu. Što se donjeg dela autfita tiče, optimistično bi bilo reći da je nosila suknju, budući da se zapravo radi o nešto masivnijoj ogrlici sačinjenoj od zlatnih i crnih perlica i dukata. Jedino tradicionalno što je na sebi nosila bile su sandale.

Pevačica se, zajedno s kreatorom pohvalila kako joj je inspiracija za tu “odevnu” kombinaciju bio nakit naroda Hmong iz jugoistočne Azije. Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je upravo to i istakla, a nakon svega nekoliko minuta počele su da pljušte kritike i osude njenih pratilaca koji su je optužili za prisvajanje elemenata kulture koja nije njena, kao i za neprimerenu seksualizaciju tradicionalnog nakita, piše portal insider.com

Svega dan kasnije, predstavnici brenda koji stoji iza autfita izdali su saopštenje za javnost i izvinili se zbog poteza. U objavi na Instagram storiju stoji da je trebalo bolje da se informišu i edukuju o istoriji naroda Hmong pre nego što su se odlučili na takav potez, kao i da im nije bila namera da komade koje je Samer Voker nosila učine vulgarnim.

Ipak, ostaje gorak ukus nakon svega, a mnogi se i dalje pitaju do kojih krajnjih granica su neke poznate ličnosti spremne da idu da bi na crvenom tepihu bile primećene i u centru pažnje.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Lajla

10.07.2022 18:41

Ovo nije videlo damu. Kakva dama pobogu. Kao da je dosla iz Amazonske dzungle iz onih plemena koja jos zive u kamenom dobu.