Zanimljivosti

Da li znate ko je IVANA FAJERSTON? Beograđanka zaludela holivudskog milijardera i sada živi svoju BAJKU! (FOTO)

Rođena je u Beogradu, ali su Sjedinjene Američke Države zemlja koju je pokorila lepotom i šarmom.

29.06.2022 09:00

Da li znate ko je IVANA FAJERSTON? Beograđanka zaludela holivudskog milijardera i sada živi svoju BAJKU! (FOTO)
youtube/printscreen- Baby Bullet

Srbija je poznata kao zemlja prelepih žena, a jedna od njih je svakako Ivana Božilović. Rođena je 1977. u Beogradu, ali rodnu grudu slabo pamti jer se kao mala preselila sa roditeljima u Čikago. Upravo odatle kreće njena čudesna životna priča, a portal Srećna Republika vam je otkriva.

Naime, kada je Bog delio lepotu i atraktivnost, prema Ivani je bio vrlo darežljiv. Plava kosa i oči, savršena figura, zanosne obline i osmeh koji obara sa nogu. Upravo zato je ta lepa Srpkinja zapala za oko američkim lovcima na talente. Ubrzo se obrela na velikom platnu i ostvarila uloge u filmovima “Čarlijevi anđeli”, “Lovci na deveruše”, “Sto devojaka” i “Van Vajlder”.

Često je dobijala uloge u kojima su njeni fizički atributi dolazili do izražaja, ali to je u potpunosti i opravdano. Pored glumačke karijere, bavila se i modelingom, te se slikala za poznate časopise “Plejboj” i “Maksim”. Okušala se i kao televizijska voditeljka, ali je sudbina ipak odvela u drugom smeru.

Naime, ona je nedugo potom upoznala ljubav svog života i budućeg supruga Endrua Fejerstona, američkog milijardera i praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma “Fajerston”. I njen budući dragi je imao televizijskog iskustva budući da je učestvovao u jednom poznatom američkom rijalitiju. U njemu je pronašao devojku za koju je bio uveren da je ona prava, ali je par nedugo potom raskinuo.

Ispostavilo se da je lepa Srpkinja ipak ona koju je čekao ceo život, a da je stvar među njima ozbiljna pokazala je romantična prosidba tokom piknika na plaži, na Ivanin 30. rođendan. Venčali su se 5. jula 2008. godine, a u međuvremenu su dobili i troje dece, sinove Adama Bruksa i Šejna, kao i ćerku Anju Jasmin.

Oni danas žive životom iz bajke. Par ima prelepu kuću u Santa Barbari, a vole i da putuju sa decom. Vrlo često jedno drugom javno izjavljuju ljubav, a od samog starta njihove veze jedno drugom su bili najveća podrška, piše portal najzena.rs

Kao što je Ivanin suprug napisao u jednoj svojoj objavi, on je svojoj ženi neizmerno zahvalan što je pristala da svoju uspešnu karijeru u Los Anđelesu pauzira kako se se posvetila odgajanju njihovih naslednika. Sa joše većim ponosom je najavio Ivanin povratak svetu modelinga.

 

Inače, ta lepa dama iz dana u dan svima dokazuje da nije samo devojka koja je imala sreće da se dobro i bogato uda, već žena koja je svoju porodicu u karijeru gradila postepeno i mudro. Pored toga, svako ko pogleda njen Instagram profil videće da ona sa ponosom ističe da je Srpkinja. Šta reći, osim da je dobro što imamo nju kao ambasadora srpske lepote u Holivudu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)