Zanimljivosti

Aflekov DESETOGODIŠNJI SIN SLUPAO LAMBORGINI O BMW! Dženifer bila u kolima, svet u šoku: Kako je detetu dao da vozi?! (VIDEO)

Incident se dogodio kada je porodica bila na razgledanju luksuznih vozila u jednom salonu automobila, a maleni Semjuel (10) se ozbiljno uplašio.

27.06.2022 14:00

Aflekov DESETOGODIŠNJI SIN SLUPAO LAMBORGINI O BMW! Dženifer bila u kolima, svet u šoku: Kako je detetu dao da vozi?! (VIDEO)
Tanjug/AP

Postoji razlog zašto deca ne bi trebalo da sedaju za volan, ali neki roditelji izgleda toga i nisu baš svesni. Jedan od njih je po svemu sudeći i poznati holivudski glumac Ben Aflek koji je nedavno prepustio sedište predviđeno za vozača svom desetogodišnjem sinu, da bi samo nekoliko sekundi kasnije uvideo koliko veliku grešku je napravio.  

Naime, Ben Aflek i Dženifer Lopez su krenuli u opušteno razgledanje automobila u jednom luksuznoj prodajnom salonu, pa su odlučili da na test vožnju uzmu besni žuti Lamborgini. Sve bi to bilo u redu da poznati glumac nije volan prepustio svom sinu Semjuelu (10), dok se njegova verenica nalazila na zadnjem sedištu, iza dečaka.

Nepažnjom oca, motor je ostao upaljen, dečak je prebacio vozilo u rikverc, pa je žuti Lamborgini lupio u beli BMW parkiran iza njega. Dečak se u tom tenutku uplašio, pa su svi izašli iz vozila, a Aflek je otišao da pogleda da li je nastala velika šteta.  

I predstavnici prodajnog salona automobila su bili u blizini, te su otišli da pogledaju šta se desilo. Ispostavilo se da nije bilo veće materijalne štete i da su svi prošli neozleđeni nakon „čukanja“.

Maleni Semjuel se malo uplašio, te se na slikama može videti kako ga otac grli i teši, ali i kako ga Džej Lo odmah potom vodi za ruku i nešto mu govori.

 

Inače, to nije prvi put da poznati glumac svog sina stavlja za volan, budući da je to isto uradio i 2016. kada je mališan imao samo 4 godine. Tada je, međutim, dečak sedeo u očevom krilu, što ipak nikako nije preporučljivo s tako malim detetom. 

Aflekov predstavnik za medije je izjavio da nije nastala nikakva šteta i da su svi dobro nakon manjeg incidenta, piše portal Dejli mejl. Zaposleni u salonu automobila su takođe imali razumevanja za celu situaciju.

- Kada je Semjuel seo za volan, kola su se cimnula unazad. Naš auto-plac je mali i automobili su gusto parkirani. Svi su dobro! Delovali su srećno nakon ovog događaja i nastavili su da razgledaju. Nama u salonu bi bilo drago da ih ugostimo još jednom. Aflek obožava automobile. Nadamo se da će nas opet posetiti -zaključio je predstavnik salona, međutim, to nije sprečilo mnogobrojne čitaoce Dejli mejla iz svih krajeva sveta da se zbog incidenta dobro obruše na Afleka i očitaju mu lekciju iz roditeljstva. 

- Ovakve stvari se dešavaju besnim ljudima koji ne znaju šta će s novcem - glasi samo jedan od mnogobrojnih komentara.    

BONUS VIDEO:

Komentari (0)