Zanimljivosti

ŠOKANTNO OTKRIĆE jedne od najvećih ZVEZDA HOLIVUDA! Čoveka koji je proglašavan najlepšim muškarcem na planeti varala je s čuvenim pevačem!

Biografija jedne od najvećih zvezda holivudskog filma izazvala je ogromnu pažnju širom sveta.

25.06.2022 09:00

ŠOKANTNO OTKRIĆE jedne od najvećih ZVEZDA HOLIVUDA! Čoveka koji je proglašavan najlepšim muškarcem na planeti varala je s čuvenim pevačem!
youtube/printscreen- Movieclips/Tanjug/AP/Profimedia

Poznata portorikanska glumica Rita Moreno (90) je u jednom tok-šou programu izjavila kako je tokom 8 godina duge veze sa glumcem Marlonom Brandom mnogo propatila, delom i zbog toga što poznati zavodnik nije umeo da bude veran i nije želeo brak sa njom. Oskarovka se na to nadovezala, pa je rekla da je u jednom trenutku našla savršeni način da se osveti nevernom Brandu.

Naime, ona se gostujući u jednoj emisiji prisetila jedne nemile scene kada je otkrila kako ju je dugogodišnji partner varao, a zatim i kako je rešila da mu vrati milo za drago. 

- Pronašla sam seksi donji veš u njegovoj kući i, naravno, bilo mi je slomljeno srce. Otišla sam kući u suzama. Zaista, bila sam naivna, a bila sam i ljuta, van sebe od besa. Sutradan mi je pozvonio telefon i sa druge strane sam čua: “Gospođice Moreno?” Rekla sam: “Da, izvolite”. “Zove vas pukovnik Parker, moj klijent je Elvis Prisli. Elvis vas je primetio u kantini “20 Senčuri Foksa” i svidelo mu se ono što je video” - prisetila se ona.

 

 

- Rekla sam “Jel?”, a on reče: “I veoma bi voleo da vas upozna. Da li biste vi želeli njega da upoznate?”- otkrila je zezda “Priče sa zapadne strane” i dodala da se onda samo setila onih gaćica.

Da, volela bih! - kratko je uzvratila u slušalicu. 

Poznata glumica je rekla da se nekoliko puta videla sa pevačem i da joj je bio sladak, ali dosadan.

- Bio je sladak, ali on je bio seoski dečko. U svakom slučaju, kada je Brando saznao, nije mu dugo trebalo. Počeo je da baca stolice u besu. Bio je ljut, a meni je bilo divno. Samo sam sedela dok je on nastavio da baca stolice - ispričala je Morenova u videu koji je i danas jedan od gledanijih na Jutjubu. 

Poznati par Moreno-Brando, upoznao se kada je ona imala samo 22 godine i to na snimanju filma “Dezire”, rađenog po motivima iz Napoleonove biografije. Veza je bila burna, prepuna prevara i raskida i kao takva je trajala 8 godina. 

- On je bio tata kome nikada nisam mogla da ugodim. Nisam to tada znala, nisam ni bila svesna toga. Ali on je bio onaj kome sam želela da ugodim, on je bio taj za koga sam želela da se udam - ​​rekla je glumica u dokumentarcu o svom životu pod nazivom „Rita Moreno: Samo devojka koja se odlučila za to“.

Rita Moreno je 2017. rekla da je Brando bio "požuda" njenog života i otkrila je da je držala fotografiju zvezde filma “Kum” u ​​svojoj spavaćoj sobi.

- Zašto ta slika Marlona Branda? Zato što je on bio moja velika ljubav. Ova fotografija kao da liči na vinjetu iz filma, pa je zato čuvam. On je bio požuda mog života, a ono tamo je ljubav mog života - priznala je Rita Moreno.

 

U svojim memoarima iz 2013, pod nazivom “Rita Moreno”, ona je vrlo detaljno opisala odnos sa Brandom. U jednom trenutku je i zatrudnela sa Brandom, ali glumac nije želeo brak i decu, te joj je organizovao ilegalni abortus, koji je pošao po zlu i iz kojeg je glumica jedva izvukla živu glavu. Ona je 1961. čak pokušala i da se ubije u Brandovoj kući.

Nakon tih kobnih događaja, Rita Moreno je napustila Holivud, posvetila se terapiji i vratila na njujoršku glumačku scenu, što joj je, kako sama kaže, pomoglo da prebrodi zaista težak period u životu. Ipak, kaže da je udaja za njenog pokojnog supruga, lekara Leonarda Gordona, 1965. odigrala najveću ulogu u njenom oporavku, piše portal Pipl

- Jedno drugome uspostavljamo ravnotežu. Nisam baš bogomdana domaćica, mada volim da kuvam, pečem, čak i peglam, ali samo kada to nije obavezno - izjavila je ona 1975. godine.

Mnogo godina kasnije, Brando je dočekan u domu Rite Moreno i Leonarda Gordona kao blizak prijatelj.

- Moja ćerka je jednog dana došla iz škole i zatekla ga kako svira konge u našoj dnevnoj sobi. Nazvala ga je “čovek sa bubnjevima” - zaključila je Morenova, čija je ćerka Fernanda Luisa Gordon (55) takođe glumica.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)