Zanimljivosti

Da li se sećate Semi Džo? Evo šta se desilo sa HEDER LOKLIR, glumicom koja je bila u vrtlogu zavisnosti, ljubavnih brodoloma i psihičkih problema!

Da li se sećate ove prelepe plavuše koja nam se smešila sa malih ekrana? Saznajte sve o njenom burnom životu u našem tekstu.

24.06.2022 09:00

Da li se sećate Semi Džo? Evo šta se desilo sa HEDER LOKLIR, glumicom koja je bila u vrtlogu zavisnosti, ljubavnih brodoloma i psihičkih problema!
youtube/printscreen-ForeverCarrington/Solly CW

Glumica Heder Loklir (60) je svima nam najpoznatija po ulozi u seriji “Melrouz Plejs”, ali je veliki broj gledalaca pamti i kao Semi Džo Karington iz legendarne sapunice “Dinastija”. Heder je započela svoju karijeru još tokom studija i to kao manekenka i glumica u reklamama. Portal Srećna Republika donosi priču o njenom putu ka slavi i vrlo neslavnom posrnuću.

Uspešna televizijska karijera 

Naime, lepa plavuša je 1981. godine dobila ulogu u seriji “Dinastija” tokom druge sezone. U ovom serijalu je igrala sve do njenog samog kraja 1989. godine, a nekoliko godina kasnije je dobila ulogu u seriji “Melrouz Plejs” gde je igrala Amandu Vudvard. Trebalo je da se pojavi samo u četiri epizode, ali je ubrzo postala stalni član glumačke ekipe.

 

 

Kada se “Melrouz Plejs” završio, ubrzo je počela rad na seriji „Svi gradonačelnikovi ljudi“ sa Majklom Džej Foksom i kasnije Čarlijem Šinom. Nakon uspeha na televiziji, prešla je na filmove, ali bez ozbiljnijeg komercijalnog uspeha. Ponovila je svoju ulogu Amande Vudvard u rimejku serije “Melrouz Plejs” 2009. godine.

 

 

Burne emocije i loši momci

Njen lični život je pak bio mnogo dramatičniji od uloga koje je nanizala. Bila je udata za bubnjara benda “Motli Kru” Tomija Lija, bivšeg muža Pamele Anderson. Kasnije se udala za gitaristu benda “Bon Džovi” Ričija Samboru, sa kojim je dobila ćerku Avu Elizabet Samboru. Njena ljubav prema lošim momcima joj je tokom godina izazivala velike probleme, budući da joj je policija u više navrata kucala na vrata njenog doma zbog nasilja u porodici.

Tanjug - Ap photo

Glumica Heder Loklir sada

Heder se takođe više puta lečila od anksioznosti i depresije, a par puta je bila i na posmatranju, budući da je u nekoliko navrata pokušala sebi da oduzme život. Lepa, ali nesrećna glumica je više puta je hapšena i to zbog nasilja u porodici i prebijanja policajca, piše portal doyouremember.com

Borba protiv zavisnosti

Njen život je bio protkan konstantnom borbom sa korišćenjem narkotika, a poznato je da je imala i pogubnu naviku da meša alkohol sa propisanim lekovima. Dva puta je bila hitno prebačena u bolnicu zbog sumnje da se predozirala, 2012. i 2018. godine. Više od 20 puta je bila na odvikavanju i lečenju od bolesti zavisnosti.

 

 

Lepa glumica je takođe postala žrtva holivudske opsesije plastičnom hirurgijom, te je njeno lice sada neprepoznatljivo. Usled dugogodišnjeg ubrizgavanja filera ona sada stalno deluje natečeno, a tom neslavnom izgledu je doprinela i činjenica da je u poslednjih par godina Heder nabacila i koji kilogram viška.

Mirna luka 

Ipak, izgleda da ona zbog toga ne mari, jer je konačno uspela da sredi svoj život. Ponosno je izjavila da je već par godina “čista” i da više ne pije, pa se čini da joj je život krenuo nabolje. U aprilu 2020. godine verila se za svoju ljubav iz srednje škole, biznismena Krisa Hajsera, i izgleda ga je napokon našla svoju mirnu luku.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)