VIP ISPOVEST

ŠOKANTNA ISPOVEST EDI FALKO: Zvezda „Sopranovih“ u paklu droge i alkohola!

Legendarna glumica je u ispovesti iskrenoj do srži ispričala sve o svojim demonima, o borbi protiv zavisnosti i o svetlu na kraju tunela...

08.12.2021 17:35

ŠOKANTNA ISPOVEST EDI FALKO: Zvezda „Sopranovih“ u paklu droge i alkohola!
Ap photo

Edi Falko je danas jedna od ubedljivo najboljih serijskih glumica u Americi. Proslavila se glavnom ženskom ulogom u seriji „Sopranovi“ a ovih dana je gledamo kako briljira u ulozi Hilari Klinton u serijalu „Impičment: Američka Krimi Priča“.

Ipak, put ove fenomenalne glumice do slave i prepoznatljivosti bio je sve samo ne lak. U svojoj ispovesti ispričala je sve o brojnim zavisnostima sa kojima se borila kao i tome kako je sve to počelo i šta je nateralo da se trgne i rastrezni.

- Godinama nisam okusila alkohol, a onda sam popila svoje prvo piće tokom studiranja i otkrila sam nirvanu. Alkohol je bio rešenje svih mojih problema, ali i uzrok svih mojih problema - ispričala je u razgovoru za The Guardian glumica Edi Falko (58).

Svet glamura, brojnih nagrada i priznanja, “tapšanja” po ramenu i televizijskih uspeha tek je prikrio muke kroz koje je prolazila zvezda serije “Sopranovi”.

Bila sam velika obožavateljka kokaina, ako bi mi ga neko ponudio jer ga sama nisam mogla priuštiti. Marihuana mi je samo uzrokovala teskobu - kazala je Falko.

Ispričala je da je trezna skoro 29 godina, a u opijatima je tražila utehu zbog nesigurnosti i nedostatka samopouzdanja. Smatrala je da bolje glumi kada je mamurna, a muškarce je birala u zavisnosti od toga da li piju ili ne.

Čekala bih da vidim koliko će brzo spomenuti alkohol u razgovoru i tako bih odlučila hoću li se spetljati sa nekim ili ne - dodala je. Shvatila je koliko nisko je pala kada se nakon provoda probudila sa širom otvorenim vratima stana.

I uspela je. Jer je nakon turbulentnih 20-ih, dobila ulogu u spomenutim “Sopranovima” pa joj je i karijera krenula u smeru o kakvom je i sanjala. U legendarnoj seriji je, ni manje ni više, igrala glavnu žensku ulogu, Karmelu Soprano, suprugu mafijaškog bosa Tonija Soprana a sve ostalo je istorija, kao i njena mučna prošlost.

Komentari (0)