Zanimljivosti

Poznata pevačica otkrila sve o SANDRI MELJNIČENKO! Evo kako živi najbogatija Srpkinja čije su se milijarde našle na udaru!

Sandra Meljničenko, supruga jednog od najbogatijih Rusa, privukla je pažnju medija ovih dana zbog sankcija pod kojima se našla njena imovina, a nove detalje o načinu njenog života otkrila je hrvatska pevačica Nina Badrić.

10.06.2022 10:04

Poznata pevačica otkrila sve o SANDRI MELJNIČENKO! Evo kako živi najbogatija Srpkinja čije su se milijarde našle na udaru!
Profimedia

Sandra Meljničenko, najbogatija Srpkinja koja je udata za čuvenog ruskog oligarha Andreja Meljničenka i za koju se veruje da živi pravu bajku, retko šta odaje medijima o svom luksuznom privatnom životu. Retko se može videti među "običnim" svetom, kao i na ulicama Beograda, ali zato u krugu svojih bliskih prijatelja ima dosta osoba iz sveta poznatih iz Srbije, ali i iz regiona, a jedna od njih je i hrvatska pevačica Nina Badrić.

Njih dve su se upoznale davne 2009. na jednoj svadbi na kojoj je poznata pevačica zabavljala goste. Otad je njihovo prijateljstvo čvrsto i iskreno i o tome svedoče i zajedničke fotografije koje se ponekad nađu na Nininom profilu. 

Nina nikada nije krila da je često gost Meljničenkovih i da uživa sa drugaricom provodeći vreme na njihovoj luksuznoj jahti vrednoj 530 miliona evra. Takođe, bila je i čest gost poznatog para u Rusiji.

Svoju privrženost pevačici Sandra je više puta pokazivala svesrdno, a to je hrvatska pevačica znala da ceni i istakne kad god je imala priliku.

Svoje oduševljenje prijateljima kakvi su Sandra i njen suprug Andrej Nina je uvek isticala, govoreći da su prizemni ljudi uprkos načinu života koji vode, kao i da su neopterećeni i veoma jednostavni. To što žive na visokoj nozi rado dele sa prijateljima, otkrila je hrvatska pevačica.

- Oni su bogati, to je zaista privilegija, ali, s druge strane, imam i prijatelje koji nemaju novca. U oba slučaja važno je da se energije poklope - rekla je Badrićeva nedavno.

Njihove zajedničke fotografije su se često pojavljivale na društvenim mrežama, a Nina je umela da se seti da za rođendan drugarici uputi srdačne čestitke i emotivne reči.

Ona je, inače, još ranije upoređivala svoju drugaricu sa draguljem, ističući da su prijatelji porodica koja se bira i da se takav prijatelj poput dragulja može naći samo ako se pažljivo bira.  

Podsetimo, Sandra i Andrej su se venčali davne 2005. na Azurnoj obali i imaju dvoje dece. Posle kraljevskog venčanja britanskog princa Vilijama i Kejt Midlton, njihova svadba smatra se najskupljom ceremonijom u 21. veku. Navodno su na nju potrošili 3,5 miliona evra.

Svoju galantnost i privrženost  supruzi ruski milijarder je više puta pokazivao poklanjajući joj jahte, nekretnine, automobile i dijamante povodom raznih jubileja i rođendana.

Andrej je, inače, većinu svog bogatstva prebacio na suprugu, pa se ono nedavno našlo na udaru sankcija SAD i EU. Uprkos tome, Sandra je, sudeći po podacima Forbsa, zvanično 8. na listi najbogatijih žena sveta.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)