Zanimljivosti

TOM KRUZ OTKRIO SVOJ ELIKSIR MLADOSTI! Evo na koji način je u odličnoj formi i u 59. godini

Za razliku od mnogih svojih kolega koji su se odali godinama i "dozvolili" sebi da ostare, to se nije desilo i sa Tomom Kruzom, koji istu ulogu glumi i u nastavku kultnog filma 36 godina kasnije, a evo i u čemu je njegova tajna!

09.06.2022 13:00

TOM KRUZ OTKRIO SVOJ ELIKSIR MLADOSTI! Evo na koji način je u odličnoj formi i u 59. godini
Prntscrn/YouTube

Tom Kruz  izgleda kao da je pronašao eliksir mladosti budući da se ne menja decenijama. On je izgledao fantastično u svojim 20-im kada je snimao Top gan, dok maltene podjednako dobro izgleda i neverovatnih nepunih 40 godina kasnije!

Evo i kako je on izgledao daleke 1986. godine.

 

 

Sada je snimio nastavak filma Top gan: Maverik i mnoge dame bi se složile da su mu godine samo doprinele na šarmu za ovu ulogu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Srećna Republika otkriva na koji način Tom Kruz održava svoj mladolik izgled.

Samo jedna od stvari u kojima Tom uživa su vožnja kajakom, mačevanje, penjanje po stenama, planinarenje, vožnja aviona, a spisak je duži.

- Kajak, istraživanje pećina, mačevanje, trčanje na traci za trčanje, dizanje tegova, penjanje po stenama, planinarenje, džogiranje... Radim mnogo različitih aktivnosti -  rekao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Tom je poznat kao glumac koji retko koristi dublera tokom snimanja scena akcije.

Tako je u jednom delu Nemoguće misije sam iskočio iz aviona na visini od 7.620 metara, dok je za potrebe drugog nastavka istog serijala morao da otvori sef pod vodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Tom ni ovo nije želeo da prepušta dubleru, pa je sa iskusnim stručnjakom za ronjenje Kirkom Krakom naučio kako da pod vodom zadrži dah čak neverovatna 4 minuta, što je inače deo vežbi koje su kreirane posebno za vojnike.

Kada je Džejms Korden pitao Kruza koliko licenci ima, glumac je nonšalantno odgovorio:

- Imam avione, komercijalnu dozvolu, gomilu raznih aviona, motocikala, padobrana, čamaca. Imam svoju dozvolu za nekretnine - odgovorio je Kruz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Tom je čak prošao kroz poseban režim obuke za letenje radi potreba najnovijeg filma Top gan: Maverik i pune 2 godine se spremao za ulogu.

- Svaki put kada poletimo, morate se psihički pripremiti. Sletite na zemlju i iscrpljeni ste posle tog jednog leta. To je ono što je impresivno kod Toma. On leti više od bilo koga u filmu, leteo bi tri puta na dan i ne bi bio iscrpljen poput nas - rekao je glumac Glen Pauel, a preneo portal Eat this.

Svi se slažu da Toma krasi strast, entuzijazam i posvećenost kada su u pitanju njegovi projekti, a to je izgleda i ono što ga čini mladolikim.

Pogledajte i trejler za rimejk popularnog filma Top gan: Maverik, koji se pojavio punih 36 godina posle prvog dela.

Neki glumci su zbog promene izgleda koje je vreme neminovno donelo, u filmu promenjeni, o čemu smo već pisali ovde, ali ne i Tom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)