Zanimljivosti

NEKAD I SAD: Šokantna promena zvezda filma Top gan (FOTO)

Ovih dana internetom kruži fotografija na kojima obožavaoci glumačkog para iz filma Top Gan, Toma Kruza i Keli Mek Gilis, upoređuju glumce nekada i sada. Iako su kod oboje godine učinile svoje, to se naročito odrazilo na izgled nekadašnje instruktorke Čarli iz ovog filma, koja je onda bila veoma zgodna plavuša koje se svi rado sećaju.

23.05.2022 19:30

NEKAD I SAD: Šokantna promena zvezda filma Top gan (FOTO)
Printscreen/Instagram/papodecinemateca

Kultni film "Top Gan" iz 1986. godine koji je imao planetarnu popularnost zahvaljujući Tomu Kruzu, ovih dana imao je premijeru nastavka. Međutim, njegovu lepšu polovinu iz filma nismo gledali u njemu, čuvenu nekadašnju glumicu Keli Mekgelis.

Ona je davne 1986. godine odigrala maestralno ulogu fatalne instruktorke u koju se Tom zaljubio, ali nakon tog uspeha koji je doživela, njena karijera je nažalost krenula silaznom putanjom. Ovih dana internetom kruže fotografije ovo dvoje glumaca kako su izgledali na snimanju originalnog filma i 36 godina kasnije kada je urađen rimejk.

 

 

Sudeći po fotografijama koje u medijima stalno viđamo kada je Tom Kruz u pitanju, on se ne prepušta godinama i mnogi mediji ističu kako je pronašao svoj eliksir mladosti. Dokaz za to je njegvo ponovno pojavljivanje u nastavku Top gana.

 

 

Iako su u međuvremenu bili u kontaktu i pojavljivali se na događajima zajedno, glumački putevi ovo dvoje glumaca su se razišli. Fotografija iz 2010. godine pokazuje da su se oni još dobro "držali" i nalikovali paru iz filma i da godine nisu učinile svoje. Bar ne tada.

 

 

Sada se za Keli nažalost ne može isto reći. Na njenom licu i telu su se ispisale godine i ona se mnogo promenila. Ne izgleda ni izdaleka poput one plavuše koja je mamila uzdahe mnogih muškaraca širom sveta, jer je sada u ozbiljnijim godinama, a nabacila je i kilograme. Uprkos tome što je i dalje plavuša, skratila je svoju bujnu talasastu kosu i retko ko bi je prepoznao na ulici.

 

 

Ona se povukla iz javnog života jer kako je još ranije rekla, nisu joj nuđene uloge, sem par nekih u niskobudžetnim filmovima. Otvorila je bar, radila sa narkomanima i alkoholičarima, a u međuvremenu postala porodična žena sa dvoje dece i 2 put se razvodila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)