Zanimljivosti

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POKAZALA GRUDI, sve kipi, vrelije ne može! Evo kako glumica provodi vrele dane i u kakvom je izdanju!

Zvezda serije "Bolji život" raskomotila se u skladu s visokim temperaturama, pa je u minijaturnom bikiniju dodatno podgrejala uzavrelu maštu svojih pratioca.

01.07.2022 15:05

LIDIJA VUKIĆEVIĆ POKAZALA GRUDI, sve kipi, vrelije ne može! Evo kako glumica provodi vrele dane i u kakvom je izdanju!
E-Stock

Glumica Lidija Vukićević uživa u svim čarima leta, a njeni fanovi su presrećni budući da ona na svakih nekoliko dana na Instargamu postavi novu fotografiju na kojoj je u kupaćem kostimu. Poslednja u nizu koju je objavila prikazuje tu glumicu u jednom od najvrelijih izdanja ove sezone. 

Odavno su se svi složili s činjenicom da zvezda serije "Bolji život" izgleda kao da je pronašla gral mladosti  budući da bi joj retko ko dao godine koje ima. A verovali ili ne, ona za nepunih mesec dana puni 60 godina i ima liniju kakvom ni mnoge svetske dive na pragu 7. decenije ne bi mogle da se pohvale.

Glumica je ovog puta u prvi plan istakla grudi i bukvalno zapalila društvene mreže! Kipi na sve strane, pred prizorom su svi zanemeli! Mnogi su mogli samo da konstatuju kakve grudi, telo, negovanu kožu, kosu i lice glumica ima. Ona je bila u crnom bikiniju, dok je kovrdžavu kosu koja joj je zaštitni znak podigla i zakačila šnalom. Pogled je vešto skrivala iza velikih crnih naočara, a od šminke se jedino isticao sedefasti karmin.

To je bilo više nego dovoljno da se fanovi raspamete zbog njenog izgleda.

- Kao devojka si! -

- Kakvo osveženje za oči! -

- Vrelina letnjih dana -

- Moja Lida, da li je lepša ili bolja osoba, to znaju samo oni koji imaju tu privilegiju da je poznaju 30 godina -

- Ženstvena i prelepa -

- Kao najslađa bombona -

- Ovo lice je anđeoska lepota, božiji dar -

- Neodoljivo savršenstvo -

Podsetimo, Lidija ima dva sina za koje kaže da su njeno najveće bogatstvo. Zovu se Andrej i David, jedan je fudbaler, a drugi pilot, a Vukićevićeva ih je dobila u braka sa bivšim mužem Mitrom Mrkelom.

Lidija je, inače, osim na sinove, ponosna i na činjenicu da izgleda još lepše u prirodi, što je ne tako mali broj puta isticala u javnosti.  

- Najvažnije je kako izgledate u prirodi, meni je to reper. Svi su mi rekli da bolje izgledam uživo. Očigledno je da ne znam da radim u fotošopu. Uradim ponešto, ofarbam sliku i slično, ali ne menjam sebe. Inače sam osoba koju zaista ne dotiču negativni komentari. Ti što nemaju šta da rade, sede kod kuće i komentarišu, apsolutno me ne zanimaju - poznata je njena izjava.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)