Zanimljivosti

MIMA KARADŽIĆ SA 45 GODINA MLAĐOM?! Glumac na društvenim mrežama objavio fotografiju i izazvao HAOS, šta vi kažete za ovu MLADU LEPOTICU?

Glumac kog u medijima nazivaju najpoznatijim srpskim neženjenom objavio je na Instagramu fotografiju s atraktivnom mladom devojkom za koju se tvrdi da ima samo 22 godine.

02.07.2022 09:05

MIMA KARADŽIĆ SA 45 GODINA MLAĐOM?! Glumac na društvenim mrežama objavio fotografiju i izazvao HAOS, šta vi kažete za ovu MLADU LEPOTICU?
Tanjug/AP

Čuveni srpski glumac i čovek koji je nebrojeno puta u medijima nazivan najpoznatijim srpskim neženjom, Milutin Mima Karadžić (67), na Instagramu je objavio fotografiju s mladom, atraktivnom devojkom i izazvao neviđenu pometnju budući da su mnogi u trenu pomislili kako je umetnik možda konačno pronašao žensku osobu koja je uspela da zauvek ukrade njegovo srce. 

A takvim spekulacijama dodatno je podgrejala činjenica da Karadžić nije želeo da otkrije o kome se radi, ignorišiću i mnogobrojna pitanja koja su se ispod fotografije samo ređala i to sa sve aluzijama da glumac možda konačno staje na ludi kamen. Pritom, novinari ne bi bili novinari kada ne bi zahvaljujući pričama iz mnogobrojnih beogradskih kuloara saznali da mlada plavuša ima samo 22 godine, što znači da je od glumca mlađa čak neverovatnih 45 godina.            

Ona je s Karadžićem pozirala u ultra-kratkoj sportskoj haljinici i patikama, tačnije u izdanju koje i priliči njenim godinama. Ipak, pažnju svih koji su pogledali fotografiju privukla je to što ona kao da ima posebnu naklonost prema čuvenom Mimi. Ona, naime, sedi odmah do njega i ruke je stavila na njegovo rame, pri čemu je i čitavo telo prisno okrenula ka glumcu.  

Upravo ta činjenica je dala materijala da u komentarima počnu da se ređaju mnogobrojna pitanja o Miminom odnosu s dotičnom mladom damom, a među kojima se posebno ističe i ono najbitnije: "Da li će najpoznatiji neženja u celom regionu konačno stati na ludi kamen?". Ipak, od njega nije bilo ni reči, pa je ostao samo komentar koji je glumac postavio uz fotografiju.

- Kaže se da žene najviše vole da budu lepe. Ne, žene najviše vole da budu pored nekog lepog, kao ove srećnice na slici - napisao je Karadžić uz fotografiju na kojoj se, osim mlade lepotice, vide još četiri dame.    

Inače, to nije prvi put da Mimu povezuju s mlađim lepoticama.

- Ne smeta mi kada me povezuju s mlađim damama, bolje to nego s muškarcima - rekao je on ranije.

Što se tiče komentara na njegovu najnoviju objavu na Instagramu, oni su se samo ređali. 

- Mima, koliko nam se ti "mučiš" -

- Bog! -

- Hju Hefner -

- Koji si ti Tito! -

- Mislio sam da si ti kralj, ali pogrešio sam. Ti si car! -

- Pravi Hju Hefner -

- Ne otkrivaš ko je gospođa levo od tebe? -

Interesantno je, međutim, da je nedavno u medijima ponovo aktuelizovana priča da Mima uopšte nije neženja. Naime, glumac se navodno oženio davne 1992. izvesnom Sunčicom. Upoznali su se na letovanju u Herceg Novom, a posle nekoliko meseci su se venčali u Beogradu. Ona je tada bila apsolvent Fakulteta dramskih umetnosti.

Mimi je kum na venčanju, kako se navodilo, bio njegov kolega Žarko Laušević.

Glumac o tom braku nikada nije govorio budući da je bračna sreća sa Sunčicom imala kratak vek trajanja, pisale su Novosti svojevremeno.  

BONUS VIDEO:

Komentari (6)

borko

01.07.2022 14:46

Lud čovek. A ona opičena 100%

Komentator

01.07.2022 23:29

Pozdrav za izhanđalog homoseksualca, da ne kažem derpe-a.

NS

02.07.2022 06:43

Jednom prilikom nasao sam se u drustvu sa Mimom u jednoj vinariji. Celo vece Mima je obradjivao jednu mladju devojku mojih godina. Ona se smejala, koketirala sa njim, grlila, da bi na kraju veceri otisla sa mnom. Ne voli ni jedna starog i propalog muskarca, dobar je samo dok placa racun.

Bugi

02.07.2022 06:47

Sta ovaj glumi znam ga kada se osamdesetih vucarao po Terazijama ,alkos njemu se davno nedize vise prsao si Mima .

Jelena

05.07.2022 00:34

Čuj, Mima lep! Pa ako je i za Crnogorca, mnogo je. Nemojte toliko preterivati.