Zanimljivosti

SARA JO POKAZALA STOMAK o kakvom mnogi maštaju! Ovo je sve iznenadilo, fanovi je nisu prepoznali, a tek kupaći, samo za najhrabrije!

Popularnu pevačicu, koja uživa u svim čarima leta uz mladog koreografa iz Slovenije, mnogi nisu prepoznali na plaži.

02.07.2022 16:00

SARA JO POKAZALA STOMAK o kakvom mnogi maštaju! Ovo je sve iznenadilo, fanovi je nisu prepoznali, a tek kupaći, samo za najhrabrije!
YouTube/printscreen

Pevačicu Saru Jo mnogi ne bi prepoznali da su je videli bez ekscetrične šminke, atraktivnih frizura, specifične boje kose, nekih kombinezona i svega ostalog u čemu se atraktivna brineta najčešće pojavljuje na sceni. A stvar je u tome da bi bez svega toga imali da vide samo devojku više nego izvajanog tela, koja van nastupa mladoliko lice najčešće skriva velikim naočarima za sunce.

Popularna pevačica je upravo tako pozirala u Crnoj Gori, gde boravi ovih dana dok se ne uputi ka Severnoj Makedoniji, svojoj narednoj destinaciji za nastupe.

Sara je ulicama Herceg Novog prošetala u vrlo smelom kupaćem kostimu, za koji bi se samo najzgodnije ili najhrabrije dame odlučile. U pitanju je jednodelni komad koji samo na prvi pogled deluje da je zapravo iz dva dela. Braon je boje pa se savršeno stopio sa Sarinim bronzanim tenom i bojom kose.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

Ona je polumokru smeđu kosu ošišanu na paž neobavezno prebacila preko lica, a u prvom planu je njen ravan stomak s trbušnjacima koji je dokaz da Sara veoma vodi računa o svom telu. Fotografija je izazvala opšte oduševljenje među svojim fanovima. Svi joj uglavom upućivali pregršt komplimenata, pri čemu su mnogi želeli da znaju i kako joj polazi za rukom da održava tako sjajnu figuru.    

Osim atrajtivnog tela, i osmeh je oduvek bio zaštitni znak mlade pevačice, a za njega je, pored uspešnih nastupa, ovog leta sigurno zaslužan i plesač i koreograf iz Slovenije, Žiga Sotlar. Podsetimo, ona je jesenas, nakon dve i po godine veze, raskinula s producentom Milkom Babićem i uplovila u odnos sa Sotlarom.

instagram-sarajoofficial/printscreen

Sara Jo sa dečkom, Žigom Soltarom 

- Učim slovenački. Dešava se definitivno novo poglavlje po pitanju mnogih stvari u mom životu. Astrolog je bio u pravu kad je rekao da će ovaj period biti veoma sadržajan - rekla je Jovanovićeva ranije.

Par već mesecima uživa u ljubavi, a njeni pratioci nisu ostali imuni na takvo Sarino izdanje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

- Sve ovo, plus muzika i užitak zagarantovan! Srećno na nastupu! -

- Toliko si seksi! -

- Imam sličan kupaći. Sad kad vidim kako treba da stoji teško da ću ga obući ovog leta! -

- Ne mogu da te prepoznam poslednjih godinu dana, deluje kao totalni zaokret u karijeri. Međutim sve ima svoje prednosti i mane -

- Saro, pozajmi mi pločice za more barem! - samo su neki od komentara na Sarinom profilu na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Deki

29.09.2022 07:51

MA devojka ima figuru - ubija!