Zanimljivosti

Otkriveno kako KEJT MIDLTON izgleda tako vitko! Tajna je u JEDNOM TRIKU!

Modni stručnjak Miranda Holder otkrila je kako vojvotkinja od Kembridža postiže da u svakoj prilici izgleda besprekorno.

02.07.2022 17:00

Otkriveno kako KEJT MIDLTON izgleda tako vitko! Tajna je u JEDNOM TRIKU!
Tanjug/AP

Osim što neguje otmeni i elegantni stil oblačenja i na svim dešavanjima izgleda uvek besprekorno, vitka linija koju vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton ima već godinama, fascinira mnoge žene i sve se pitaju kako joj uspeva da održi takav izgled. Ipak, neki stručnjaci su podelili sa javnošću da supruga princa Vilijama, baš kao i druge žene širom planete, koriste određene trikove kako bi vizuelno dala efekat kakav želi. Podrazumeva se, naravno, da ona nesporno ima skladnu građu i da ne muči muku s viškom kilograma, ali to svakako ne znači da bi morala uvek i na svakoj fotografiji da izgleda uglađeno do tančina.  

Slično je bilo i kada je otkriveno da ona svoju zaglađenu kosu stavlja iza uveta, što je, tvrde stručnjaci, vizuelno čini mršavijom i stvara efekat na licu bolji od botoksa.  

Modni stručnjak Miranda Holder objasnila je svima da mogu da "ukradu" cake kojima se Kejt služi i tako u javnosti izgledaju mnogo atraktivnije, mršavije i prefinjenije.  

Uniformisani stil

To može biti odlično oružje kada je u pitanju izbor garderobe, posebno jer nećete trošiti sate ujutru tražeći šta da obučete tog dana. Možda ćete izvesno vreme potrošiti na odabir i kupovinu takve odeće, ali kasnije nećete razmišljti o tome šta obući, već ćete se koncentrisati na druge odluke i poslove. Kejt je pronašla taj stil koji joj izvrsno pristaje i njena figura u njemu izgleda uvek besprekorno i isto.

Holderova tvrdi da je to odličan način da izgradite svoj lični pečat i da istovremeno osigurate da ćete biti odeveni sa stilom.

Jednobojna odeća

Koliko god određena odeća sa dezenom delovala neodoljivo i lepo, treba znati da svaki dodatak u vidu detalja, menja figuru i vizuelni izgled. Da li su to pruge, tufnice ili cvetovi, sasvim je svejedno. Činjenica je da će vam oni uvek vizuelno dodati koji kilogram više.

Zato je bolje odlučiti se za jednobojnu odeću kao što to Kejt čini u većini slučajeva. Ista nijansa od glave do pete je čak i najpoželjnija. Jednobojni stil je laskav za svačiji izgled jer figuri daje izduženiji i vitkiji "izraz". Osim toga, monohromatski stil može delovati i veoma šik i skupo, ali treba odabrati pravu boju koja vam najviše pristaje.

"Gole" cipele

Treće pravilo je svakako obuća koja je poželjna u nežno roze ili u boji kože jer će dodatno izdužiti telo. Takođe, takva obuća savršeno ide uz bilo koju odeću - svetlu, neutralnu ili sa dezenom. I sandale sa izdušenim vrhom kod prstiju, zajedno sa bež bojom, daju efekat dužih nogu.

Ne morate da brinete o tome da li vam se cipele uparuju sa odećom ili torbom. Taj par cipela vam takođe ostavlja prostor za druge dodatke. Apsolutno će vam izdužiti noge i uklopiti se u celokupni stajling, a Kejt ih neretko nosi na javnim nastupima. Nije ni čudo, kako joj noge izgledaju dobro u njima.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)